Гал предрече епидемията и рецесията. Да влезе Епохата на Водолея, моля!

И ако може – по-бързо!

Гал предрече епидемията и рецесията. Да влезе Епохата на Водолея, моля!

Връщаме се към прогнозата на астролога кабалист Гал Сасон за 2020. Причината: няколко важни негови предвиждания с ключови думи „епидемия“, „вирус“, „рецесия“ са вече реалност. От името на редакцията признавам, че не очаквахме книгата да се окаже толкова пророческа. И със светкавична обратна връзка, така да се каже. Нито предполагахме как точно ще се проявят някои неприятни прогнози… Едната например е за ефекта от събирането на могъщи и агресивни планети като Плутон и Сатурн, и то по време на затъмнение, което усилвало резонанса на събитията. Още през лятото на 2019 Гал ни предупреди за възможност от епидемия и рецесия през 2020. В едното вече сме нагазили, другото е опасно близо... Време е да препрочетем книгата, за предпочитане под лупа.

Ние обаче избираме да се концентрираме върху думите: „Водолеят – Епохата на единството – вече е тук“. И, о балсам за душата, „тя, предполага се, ще бъде белязана от толерантност, глобализация, братство на всички хора, взаимосвързаност, демократични идеали и равенство.“ Амин!  

Приемаме, че това е най пророчеството на Гал. От една страна, маските, ръкавиците, дезинфектантите, двуметровата дистанция между хората, затворените граници, карантината – все атрибути на препоръката за „социално дистанциране“, са в лек дисонанс с темата за единството.

От друга обаче, щом Гал прогнозира епидемията и рецесията, ще да е познал и за единството, нали?!

Дара Цветкова

Към COVIDeo-то на Гал Сасон

Още от Мнения за книги

Ако искаш да си здрав и прав, първо – дишай, копеле! Призив на Ледения човек Вим Хоф

Книга – мечта за издателя, защото си има всичко, което може да заинтригува будния читател с гъвкави мисловни хоризонти и експериментаторски дух. Добра документална история....

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА