Май 2012

Семинар за обучение на ума „Силва УлтраМайнд ЕСП Систем” една система създадена от...

Заповядайте на семинар Силва Ултрамайнд ЕСП, който ще се проведе на 26, 27 и 28 Април в София, в семинарната зала на издателска къща Кибеа.

Целият 55 годишен опит на Хосе Силва, включващ изследванията и практиката на Силва Метод, е вложен в създаването на Силва УлтраМайнд ЕСП Систем, която е кулминацията на неговата работа. Тази система е подходяща, както за начинаещи, така и за напреднали в използването на Алфа ниво.

Програмата осигурява един лесен начин, който всеки може да използва, за да получава напътствията и подкрепата, от които се нуждае за постигане на успех.

Ние не разполагаме с цялата информация и не можем да видим цялостно пъзела на живота. Затова често пъти ние искаме неща, които не са най-доброто за нас.

На 20 май - неделя, в СОФИЯ ще се проведе семинар на тема КЛЕТЪЧНО ПРОБУЖДАНЕ.

БАРБАРА ЩЕ КОНСУЛТИРА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕ , желаещи да активират собствения си потенциал за излекуване на заболяванията, от които страдат. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА МОЖЕТЕ ДА ОТГОВОРИТЕ НА ВЪПРОСНИКА, ВКЛЮЧЕН В КНИГАТА ! МЕТОДЪТ ЗА КЛЕТЪЧНО ПРОБУЖДАНЕ НА БАРБАРА РЕН е насочен към задълбочаване на връзката между вътрешната същност на човека и способността му за самоизцеление, дадена на всеки от нас по рождение.

Семинарът включва преглед на основните теми в книгата, засягащи принципите на изцеление, свързани с МЕТОДА КЛЕТЪЧНО ПРОБУЖДАНЕ.

На 19 май - събота, в ПЛОВДИВ ще се проведе семинар на тема КЛЕТЪЧНО ПРОБУЖДАНЕ.

БАРБАРА ЩЕ КОНСУЛТИРА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ОТ ЛЕЧЕНИЕ , желаещи да активират собствения си потенциал за излекуване на заболяванията, от които страдат. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА МОЖЕТЕ ДА ОТГОВОРИТЕ НА ВЪПРОСНИКА, ВКЛЮЧЕН В КНИГАТА! МЕТОДЪТ ЗА КЛЕТЪЧНО ПРОБУЖДАНЕ НА БАРБАРА РЕН е насочен към задълбочаване на връзката между вътрешната същност на човека и способността му за самоизцеление, дадена на всеки от нас по рождение.

Семинарът включва преглед на основните теми в книгата, засягащи принципите на изцеление, свързани с МЕТОДА КЛЕТЪЧНО ПРОБУЖДАНЕ.