Юни 2022

Медитация за пътуване във времето: Открийте и използвайте вътрешната си сила

Семинар на Гал Сасон (6 юли 2022)

Какво представлява истинската сила? Как да достигнем и да черпим от извора на духовните и практическите си сили? Как астрологията и състоянието на медитативен транс ще ни помогнат да разкрием и да укрепим своята сила?

Съдържание . Семинарът представя нов тип медитация, разработена от Гал Сасон, която включва работа...

Астрологична прогноза за втората половина на 2022-ра с фокус върху картата на България

Лекция на Гал Сасон (Пловдив и София)

Гал Сасон ще ни помогне да надзърнем в звездните планове за втората половина на напрегнатата 2022-ра с фокус върху картата на България. Световноизвестният астролог и кабалист ще ни предостави необходимите инструменти, с които да осъществим намеренията си до края на годината, и ще ни посочи най-подходящите за целта моменти....

Каква е вашата лична история и връзката ѝ с житейската ви мисия

Семинар на Гал Сасон (2 юли 2022)

Целта и фокусът . Семинарът ни помага да открием и да разкажем своята история, за да формулираме житейската си мисия. Когато човек чуе и осъзнае историята на живота си, осъзнава по-ясно и неговата цел, разбира с какви хора иска да се заобиколи и какъв професионален път да избере.

Защо е важен семинарът . Съгласно...

Свещени пространства: Значение и начини за постигането им вкъщи и на работното място

Семинар на Гал Сасон (5 юли 2022)

(обновено)

Целта на семинара . Земята е жива и си взаимодейства с нас най-осезаемо на местата, които наричаме „свещени“. В семинара ще изследваме свързаните с тях митологични и мистични идеи и принципи, за да се научим да създаваме свещени пространства там, където ни е необходимо.

Защо Синайската планина,...

12-те астрологични знака: Инструменти за вникване в човешката природа и архетипи за...

Семинар на Гал Сасон (29 юни 2022)

Целта и фокусът. Семинарът ни насърчава да усъвършенстваме творческото си начало с помощта на познанието и практиките, свързани с 12-те астрологични знака като архетипи за развитие.

Защо семинарът е важен. С мощното навлизане на изкуствения интелект, който превзема все повече „човешки“ територии, креативността се...