ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ! С ЧИСТИ ПОМИСЛИ И ЧИСТИ РЪЦЕ

Обръщение от Марияна Златарева, управител и собственик на ИК КИБЕА

ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ! С ЧИСТИ ПОМИСЛИ И ЧИСТИ РЪЦЕ

Здравейте, почитатели на писаното слово!

Сякаш древното проклятие да живееш в интересни времена потропа на вратата ни. Малцина са онези, които в условията на изолация ще успеят да преструктурират бизнеса си и ще продължат да живеят постарому. Ние ги поздравяваме! Те са добрият пример! Разбира се, не говоря за спекулантите и за всички измамници, които „предприемчиво“ се възползваха – и ще продължават да се възползват от паниката. Говоря за визионерите – за тези, които ще издигнат икономиката и комуникацията на ново ниво! Да не забравяме, че колелото на историята се върти и новите изобретения са древно знание, издигнато на по-висока вибрация.

С колегите ми от КИБЕА ви призоваваме да бъдем по-отговорни и да общуваме на живо само при неотложност!

Признавам, че съм от хората, за които Корона е поредният вирус, който трябва да борим не с изолация, а с хигиена и мерки за повдигане на имунитета! Уви, повдигането на имунитета на нужното ниво изисква време. А време няма! Сега трябва да покажем, че сме хора и за да спасим дори един човек, трябва да се обединим около мерките за отговорно поведение в тази криза.

За щастие, все повече са онези, които днес правят щедри жестове към обществото, за го подкрепят по един или друг начин. Издателство КИБЕА се включва в тази тенденция с новата си рубрика ЗДРАВЕ ЖЕЛАЕМ!. В нея ще публикуваме откъси от книгите на наши автори, както и специални техни интервюта, в които ни съветват не просто как да оцелеем, а как да повдигнем здравето и съзнанието си на ново ниво.

За хората, които продължават да смятат смисленото и полезно четиво за свой приоритет, направихме намаление от 30% на всичките ни книги.

Отново ви призоваваме към отговорност – както към другите, така и към себе си.

ЗДРАВЕ ЖЕЛАЯ!

Марияна Златарева, управител и собственик на ИК КИБЕА

Още от Интервюта

Назип Хамитов, автор на триезичния сборник с афоризми „Тайната на мъжкото и женското...

Излизането на триезичния (на руски, български и английски) сборник с изцеляващи афоризми „Тайната на мъжкото и женското тайнство“ повдигна някои въпроси у почитателите на...

Архив

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА