Празникът Гал Сасон през декември

Празникът Гал Сасон през декември

Тазгодишната предколедна сесия на Гал включва две лекции и семинар. Традиционно ще се състоят и индивидуалните консултации по специалната му методика, в която съчетава астрология и Кабала. Апропо, Гал е завършил психология. Графикът му е винаги запълнен – поне половин година пътува със семинари и уъкшопи по света. Този декември пристига в София след Истанбул и преди Тел Авив.

Гал е запазената марка на КИБЕА за познанието в астрологията, кабалата и митологията.

11.12. 2015, петък, 18:30 ч.

Венус конферентен център, Дондуков 9

Вход:15,00 лв.

Лекция Aстрология на 2016 година: Подготовка за пътя на трансформацията

Разберете защо китайците чакат годината на маймуната, за да заченат? Кога да започнем нов проект, да променим кариерата си, да предприемем пътуване или да потърсим работа?

Мистично и магическо пътешествие в предстоящата астрологична година, което ще ви даде ценни насоки за основните й аспекти, за възможностите и пречките, които крие. Инструменти, които са ви необходими, за да осъществите желанията си. Така че, ако планирате нещо голямо за следващата година, не вземайте окончателно решение, преди да посетите лекцията.

12.12.2015, събота, 12:00 ч.

Сцена на културната програма, Народен дворец на културата, етаж 3

В рамките на Софийския международен панаир на книгата

Вход свободен

Лекция Защо празнуваме Коледа? Произходът и мистичното значение на Рождество Христово

Гал Сасон отговаря на въпросите: Защо датата 25 декември е толкова специална? Защо за милиони по света тя е най-важното време в годината? Каква е историята на празнуването на Рождество Христово? Откъде идва мистичната значимост на Коледа и Коледното дърво, защо си разменяме подаръци? Аргументирано и убедително тълкуване с помощта на астрологични и психологични методи, митологеми, раннохристиянски текстове и Кабала. Гал ще покаже духовни техники, с чиято помощ да направим празника по-пълноценен.

13.12.2015, неделя, 10:00 – 17:00 часа

В Н И М А Н И Е: Мястото на семинара е променено!

Хотел Хемус, зала Преслав

бул. „Черни връх“ 31, София

Вход: 60.00 лв., с предварително записване

Семинар Духовна астрология: Научи се да разчиташ своя хороскоп

Разкрий тайнството на своето мистично ДНК

Въвеждащ курс в астрологичната азбука, която ще ви помогне да четете своя собствен хороскоп и астрологичните карти на другите. Не е необходим предишен опит. Всеки участник ще получи анализ на своята собствена карта. Добре е да знаете часа си на раждане, но и без него може да се насладите на семинара.

За хората, които се интересуват от астрологичния смисъл на понятия като луна, дом, асцендент и т.н. От планетите, които влияят върху кариерата, взаимоотношенията и здравето. От начините за трансформиране на астрологичната съдба в мечтата на живота.

Поради системно високия интерес към събитията с Гал Сасон е препоръчително да си купите билети предварително.

Записвания и билети: Фирмена книжарница „Кибеа“ ул. „Д-р Г. Вълкович“ 2А  02 988 01 93

#XmasKibea

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА