Гал преди Коледа с уъркшоп

Гал преди Коледа с уъркшоп

Кабала и мъдростта на звездите: Открийте тайнството на своята натална карта

На 18 декември Гал Сасон ще проведе първия си в България надграждащ уъркшоп по кабала и астрология. Обучението е в отговор на желанието на огромната аудитория от последователи  и приятели, слушатели и почитатели на Гал. От дълго време очакваме авторът на книгите „Едно желание може да промени вашия живот“, „Космически навигатор“ и „Дванадесетте царства на светлината“ да сподели с нас над 20-годишния си опит и практика в изучаването на астрология и кабала.

Надграждащият уъркшоп е подходящ за хора с интереси и познания в областта на астрологията. Основната му цел е да направим живота си по-хубав, като разкрием силата на собствената ни пътеводна карта и разберем своето място във Вселената.

Уъркшопът е надграждащ, защото се фокусира върху: ролята на транзитните влияния за личния живот и професионалната ви реализация; как кабала осветлява познанието за транзитните влияния; как да използваме картите Таро в тълкуването на наталната карта; Северния и Южния възел като инструменти за развитие на душата; транзитите на Сатурн и Юпитер като уроци за живота.

Какво друго ще научим: Как да разчитаме своята рождена карта и транзитните влияния с помощта на кабала и Дървото на живота? Как да откриваме и разбулваме загадките от минали животи и кармата в астрологичната карта? Какво обединява титани като Кеплер, Нютон, Коперник, Чърчил и де Гол?

Надграждащият уъркшоп на Гал ще ви даде сили и ще ви отвори очите как да постигнете напредък, докато се учите да тълкувате собствената си натална карта чрез уникалните методи на кабала и духовната астрология.

Надграждащ уъркшоп на Гал Сасон „Кабала и мъдростта на звездите: Открий тайнството на рождената си карта“

18 декември (неделя), 10.00 – 17.00 ч., хотел „Хемус“, зала „Преслав“
Цена до 9.12.2016: 100,00 лв.
Цена след 9.12: 120,00 лв.
Информация и билети: Мариана Игнатова, Фирмена книжарница КИБЕА, тел.: 02 988 01 93, 0898 65 10 46; e-mail: seminars@kibea.net

По-подробна информация ще намерите тук.