Премиера на книгата „Зодиакална нумерология 2: Ръководство за интерпретиране на зодиакално-нумеричната карта“

Премиера на книгата „Зодиакална нумерология 2: Ръководство за интерпретиране на зодиакално-нумеричната карта“

На 1 февруари в 18.30 часа в Книжен център Гринуич ще бъде представена втората издадена от КИБЕА книга на Марта Александрова-Бойо. Авторката пристига в България специално за да представи ръководството за прилагане на уникалния си метод, изложен в книгата „Зодиакална нумерология. Съчетаване на 12-степенната зодиакална система с 9-степенната нумерична система“ (КИБЕА, 2015).

Гост на събитието е Антоанета Георгиева – ръководител на Школа „Урания“, клон на Московската астрологична академия.

Как при съчетаването на зодиакалната и нумерологичната система се отсяват 108 типа хора? Как новият метод помага да открием своята „основна жизнена тоналност“? Как да открием личния си потенциал и да го развиваме през четирите си жизнени цикъла? Защо този метод е особено подходящ, когато трябва да преценим бързо ситуацията и/или участниците в нея? Защо хора, родени в един и същ зодиакален знак, са толкова различни?

Тези и други въпроси за метода, с който изчисляваме синтетичната характеристика на човешката психика и същност, можете да зададете лично на г-жа Марта Александрова-Бойо на 1 февруари.

Какво представлява Зодиакалната нумерология? Това е синтетичен метод за определяне на характера и потенциала от интелектуални, емоционални и физически възможности на човека през целия му живот. Съдържа и система за разкриване на този потенциал в неговото непрекъснато циклично развитие, като помага на хората да вземат подходящи информирани решения в личния и професионалния си живот. Предимства на метода са неговата солидна теоретична обоснованост и дългогодишна проверка в практиката.

Фокус на „Ръководството за интерпретиране на зодиакално-нумеричната карта“. То е неразделна част от „Зодиакална нумерология“ (КИБЕА, 2015). Научаваме се не само как технически да съставяме рождена зодиакално-нумерична карта, но и как да развием заложения в нея потенциал на човека през четирите му основни жизнени цикъла.

Повече за „Зодиакална нумерология 2: Ръководство за интерпретиране на зодиакално-нумеричната карта“ - тук
За „Зодиакална нумерология. Съчетаване на 12-степенната зодиакална система с 9-степенната нумерична система“ – тук
За Марта Александрова-Бойо - тук