От КИБЕА с любов: Осем книги от Задругата на Трифон и Валентин - с 30% по-близо

От КИБЕА с любов: Осем книги от Задругата на Трифон и Валентин - с 30% по-близо

Тази година тематичната седмица под девиза Любов и вино, вино и любов в КИБЕА е от 13 до 19 февруари. Осем избрани заглавия стават с 30 на сто по-достъпни, ако отскочите до уютната ни фирмена книжарница на „Д-р Г. Вълкович“ 2А. 20 на сто пък е празничната отстъпка за онлайн поръчка.

Ето ги и опияняващите заглавия:

Тантра. Секс за душата. Тантра не се овладява без учител, но този буквар дава ясна представа с какво се захващаме и какво можем да постигнем.

Виното на мъдростта. Животът, поезията и философията на Омар Хайям. Отлежало познание със златен етикет от специалната празнична селекция на КИБЕА

Любов, секс и пробуждане. Да намериш Бог в леглото. Още високи градуси и осезаемо нажежаване на празничната атмосфера от Марго Ананд – грандамата в тантра-познанието с български корен

Сексуални тайни. Алхимия на екстаза. Ръководство в областта на секса и мистицизма, най-богатата колекция от еротично изкуство с над 600 илюстрации. Препоръчва учене чрез правене.

Сексуалност и духовност. Илюстровано ръководство за сакрална сексуалност. За могъщата връзка сексуалност – човешки дух в различните култури от древността до наши дни.

Любов 2.0. Как върховната човешка емоция влияе върху чувствата, мислите, постъпките и всичко, в което се превръщаме. Знаем, че любовта е важна, но колко точно е важна?

Любовна тактика. Как да спечелим човека, когото обичаме; изпитани техники за постигане на взаимност в любовта. Издържали проверката на времето стратегии и стъпки, които ще помогнат, когато „специалният“ човек изглежда отчайващо недостижим.

Любовта е освобождаване от страха. Изживяването на любовта зависи от умението да се освобождаваме от натрапчивите мисли за миналото и бъдещето.