Боговете залязват през октомври на книга. Излиза последната част на тетралогията „Пръстенът на нибелунга“

Боговете залязват през октомври на книга. Излиза последната част на тетралогията „Пръстенът на нибелунга“

Защо настъпва Залезът на боговете? Какво се случва, когато удря часът на човеците и си отива епохата на боговете? Когато се сбъдне едно прастаро пророчество, магията напусне Мидгард, а боговете станат простосмъртни? Защо е обречена тяхната тирания, къде е силата и слабостта им и защо свободната човешка воля е по-силна и от най-изкусната магия? Приключения, интриги и люти битки, в които лъсват предателства и тържествуват любовна вярност и другарство, ни очакват в „Залеза на боговете“.

От 11 октомври книгата ще бъде в продажба, а още сега може да се поръча предварително. На 10 октомври, когато е премиерата и откриването на изложбата с илюстрации към четирите части на „Пръстенът на нибелунга“, „Залезът на боговете“ може да се вземе с автограф от авторите Петър Станимиров и Елена Павлова.

Авторският проект на КИБЕА „Пръстенът на нибелунга“ компресира в четири албумни полиграфски бисера съдържанието на едноименното 15-часово Вагнерово творение. „Рейнско злато“, „Валкирия“, „Зигфрид“ и „Залезът на боговете“ са частите на първата създадена в България поредица с добавена реалност (augmented reality), която оживява благодарение на мобилното ви устройство и приложението KIBEA. Безплатното мобилно приложение KIBEA е готово за сваляне на Android и iOS. И няма значение кога и коя книга от сагата сте си купили – магията действа!