Покана за премиерата на книгата „Камино: Пътят на завръщането“

Покана за премиерата на книгата „Камино: Пътят на завръщането“

(обновена със снимки)

На 5 декември от 18.30 часа в Литературен клуб „Перото“ ще бъде представена книгата на Тихомир Иванов „Камино: Пътят на завръщането“.

За остропсихологическия пътепис на един неспокоен и търсещ дух ще говорят хората, които му помогнаха да види бял свят. Ще гостуват и популярни имена от малкия екран, с които авторът е работил в „предишния си живот“, преди да тръгне по най-популярния поклоннически маршрут Камино де Сантяго.

Можете да проследите премиерата на живо на следните фейсбук страници:

КИБЕА (https://www.facebook.com/kibeabook)
„Перото“ (https://www.facebook.com/clubPeroto/)
Артлайф (https://www.facebook.com/artlive.bg/ и на сайта им http://www.artlive.bg/)
на автора (https://www.facebook.com/granicinarealnost/).

Част от въпросите, на които заедно ще потърсим отговори: Защо КИБЕА реши да издаде книгата на Тихомир? Кой, защо и как е помогнал да изкристализира и да се осъществи приключението му с 800-километровия „френски маршрут“ до катедралата с останките на св. Яков? Как се ражда идеята за книгата и защо тя може да помогне на всички – със или без интерес към Ел Камино – които търсят своя път и отговори за илюзорността на границите и на своите „персонални реалности“?  Колко ни костват провокациите на егото и честността към себе си? Защо Камино помага да стигнем до корена на своите психологически блокажи и житейски неуспехи? Поради огромния предварителен интерес към книгата и темата „Камино“ се очакват още куп въпроси с отворен и неочакван край. 

Приятна изненада в стил „Камино“ очаква ентусиастите, които първи прекрачат прага на „Перото“ на 5 декември в 18.30.

На 16 декември (събота) от 13:00 часа книгата ще бъде представена в „Есенс център“, ул. „6-ти септември“ 37, а на 22 декември (петък) от 17:30 часа - в къща-музей „П. К. Яворов“, гр. Чирпан.

Към книгата