Двудневен уъркшоп на Гал Сасон: Защо и как едно желание може да промени живота ви

Двудневен уъркшоп на Гал Сасон: Защо и как едно желание може да промени живота ви

(обновена)

На 7 и 8 юли Гал Сасон ще проведе уъркшопа „Едно желание може да промени вашия живот“, на който ще ни обучи как да сътворим свои собствени чудеса, следвайки стъпките на Бог, когато е създавал света. Според кабала Творецът е използвал Десетте сфери от Дървото на живота, за да композира вселената, а според Гал всеки човек може да се научи да се свързва с тези десет архетипа, за да постигне личностна трансформация, която ще му помогне да разреши наболял проблем в различни области: здраве, финанси, професионална реализация, отношения и връзки и т.н.

Забавен, динамичен, наситен с практики, но и теоретично задълбочен, уъркшопът е насочен към нашето ежедневие. Фокусът е: как да използваме древната кабалистична технология на сътворението, за да формулираме правилно желанията си и да ги постигаме успешно, независимо от тяхната природа и сложност. Ще се научим да виждаме по-ясно възможностите край себе си, да слагаме ред в желанията си, като открояваме най-важните сред тях и се съсредоточаваме върху постигането им.

Как самият автор и водещ коментира събитието на 7 и 8 юли специално за българските участници, можете да видите тук.

Разширеният двудневен уъркшоп е по книгата на Гал Сасон „Едно желание може да промени вашия живот“, която е сред най-продаваните в каталога на КИБЕА. Тя е благословена лично от Далай Лама, а Мадона й отделя специално внимание в блога си.

Подробно за програмата и основните акценти, за кого е подходящ уъркшопът, начин на работа и още – тук.

Провеждане
7 юли (събота) и 8 юли (неделя) 2018 година
Хотел „Хемус“, зала „Преслав“

Цена: 250 лв. Участието в уъркшопа се потвърждава след закупуването на билет.

Информация и билети
Валентина Митанкина, Фирмена книжарница КИБЕА, тел.: 02 988 01 93, 0898 65 10 46; e-mail: seminars@kibea.net

Записването е в ход, местата в залата са ограничени.

Гал Сасон е кабалист, астролог, автор на книги и статии, преподавател и консултант. Лятната му сесия в София традиционно включва лекции, семинари или уъркшопи и индивидуални консултации с хората, които очакват реда си от години.

Към Медитация и вътрешно съзерцание: Как да успокояваме ума си