Есенна Алея на книгата с КИБЕА. Шатра 5

Есенна Алея на книгата с КИБЕА. Шатра 5

На 11 септември в София започва шестото и най-голямо досега издание на книжната Алея. И тази година мястото на срещата ни не се променя. Кибейци ще ви очакваме в шатра 5 до култовата скулптура „Глухарчето“, разцъфнало в пресечната точка на „Витошка“ и „Аспарух“.

В сянката на Глухарчето цените на книгите ни олекват с 20 процента (с изключение на трайно намалените). Подготвили сме ви и комплект вдъхновяващи заглавия на специална цена.

Три събития с логото на КИБЕА красят културната програма на софийската Алея:

14.09.2018, петък, 18:00 ч.:  Атанас (Наско) Атанасов представя монографията си „Моите учители“, събрала 70 избрани интервюта с фокус върху важни и любопитни аспекти на духовното познание, учения и практики.

16.09.2018, неделя, 11 ч.: д-р Тасева представя книгите „Нашите зъби“, „Вук и Нада: На зъболекар“ и „Невероятно пътешествие в Зъбландия“. Очаква ни забавно, познавателно и щедро на подаръци пътешествие в чудната страна Зъбландия. Ще опознаем заедно земята на здравите, бели и красиви зъби. Заедно със спонсора Лакалут обещаваме игри, загадки и наградки–изненадки с полза и настроение за малки и големи!

16.09.2018, неделя, 13:00 ч.: Елисавета Логинова представя бестселъра си „Царичина – съдбовен контакт“. Истината за най-загадъчната и най-оклеветената експедиция в най-новата българска история, видяна през очите на прекия участник в събитията, който е определял техния ход и е прозрял техния смисъл.

Всички събития от културната програма на Алеята се провеждат до скулптурата на Алеко Константинов на „Витошка“.

Алея на книгата – София 2018

11 (вторник) – 16 септември (неделя)
10–20 часа
бул. „Витоша“, между бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Узунджовска“
Литературен кът: до скулптурата на Алеко Константинов
Официално откриване: 11 септември, 17:00 ч., Литературен кът

КИБЕА: шатра 5.