13–14 април: КИБЕА на Пролетния фестивал на науката в НДК, щанд 7.

13–14 април: КИБЕА на Пролетния фестивал на науката в НДК, щанд 7.

На 13 и 14 април каним своите малки и още по-малки почитатели и техните родители на Пролетния фестивал на науката в НДК. Целта на събитието е да представи знания от най-различни области по забавен и достъпен за децата начин.

Кибейци очакваме любознателните търсачи и изследователи на познанието от различни области на щанд 7., етаж 3. - център от 11 до 18 часа в събота и от 9 до 16 часа в неделя. След забавните образователни срещи с науката деца, родители и родители на родителите ще могат да се докоснат до майсторското слово и илюстрация на добрата детска книга. Помислили сме и за мама и тате.

За Фестивала

Събитието е в рамките на проекта „Апетит за образование чрез практика“. Ще участват 25 изложители, сред които представители на различни институти към БАН, факултети на СУ, образователни центрове, държавни, общински и частни училища и институции, НПО, доброволчески асоциации и световноизвестни организации. Форматът на Фестивала включва работилници, експерименти, демонстрации, отворени лекции, презентации.

Фестивал на науката
13–14 април (събота и неделя)
13 април: 11–18 часа
14 април: 9-16 часа
Национален дворец на културата
КИБЕА - щанд 7
етаж 3. - център

Очакваме ви.