Нибелунги в Градската градина: играем и ги опознаваме

Нибелунги в Градската градина: играем и ги опознаваме

(обновена със снимки)

На 22 и 23 юни (събота и неделя) в Градската градина талантливи и креативни ученици и студенти ще представят по необичаен начин тетралогията „Пръстенът на нибелунга“. Две игри-приключение за перипетиите на героите във фантастичния свят на вълшебния властелин-Пръстен са измислили бъдещите специалисти по пиар, реклама и графичен дизайн от училищата по изящни и приложни изкуства в София, СУ „Св. Климент Охридски“, Националната художествена академия и Нов български университет.

Участниците в настолната игра „По пътя на Пръстена“ и в интерактивната „Влез в образ и открий Пръстена“ ще се потопят в суровия мистичен свят на древния скандинавски и старогермански епос, ще проследят перипетиите на зловещия Пръстен, ще надникнат в световете, окичили вековното Дърво на живота Игдразил и още…

Младите таланти и КИБЕА каним всички почитатели на фентъзито за митичната сила на Рейнското злато да се включат в издирването на Пръстена и други атрибути от вълшебния свят на джуджета, валкирии, богове, великани и дракони на:

22 юни (събота) и 23 юни (неделя)
11.00–13.00 и 16.00–18.00 часа
Фестивал „Изкуството на рекламата“
Градската градина (пред Народния театър)

Носете си доброто настроение. Игрите, атрибутите и реквизитът – от младите таланти, наградите – от КИБЕА. Нито един участник в игрите няма да остане без поощрение. Очакваме ви!

Събитието е част от фестивала на открито „Изкуството на рекламата“, който е организиран от фондация „Млади, талантливи, способни“, провежда се под патронажа на столичния кмет и е част от Културния календар на Столична община. Повече за фестивала, участниците и какво предстои – на www.artofadvertising.net, както и в неговия фейсбук и инстаграм профил.