На софийската Алея с КИБЕА. Шатра 5, Imagine!

На софийската Алея с КИБЕА. Шатра 5, Imagine!

От 10 до 15 септември в шатра 5. ще намерите КИБЕА на тазгодишната Алея на книгата в София.

Свидни знакови заглавия и нови кандидати за любимци ще открият кибейските почитатели при нас всеки ден между 10 и 20 часа. 20% е отстъпката от коричната цена (с изключение на трайно намалените заглавия).

Сред последните ни попадения е безсмъртният Imagine/Представи си на Джон Ленън, прекрасно илюстровано издание, в което се пресичат сантимент и злободневие. В детската тема на Алеята са летните премеждия на синьорина Мортина от третата част със забавни приключения на чаровното момиченце зомби (Мортина и ваканцията на езерото „Мистерия“) и славните дела на Роботът Чапек на планетата с трите слънца (задава се Роботът Чапек и шпионската мисия на Пафуй Сянката). Отделно място заема поредицата за малкия Каю, който посреща първите предизвикателства на порастването (гърне, пелени, нови храни, миене на зъбите и заспиването сам).

Сред останалите ни нови заглавия изпъква Peace Food. Миротворна храна, чийто автор (Болестта като път) гостува на 4 и 5 септември в София с лекция за книгата и с практически семинар Болестта като символ. Излезе и втората книга на д-р Р. Мелило Хранителният режим на откъснатите деца. Не пропускайте също двата наръчника за забогатяване на д-р Дж. Мърфи Мисълта – магия за богатство и Как да привличаме парите, както Без кариес на д-р Р. Симеонова (предстоят премиерата и две лекции на авторката) и Трите въпроса на Дон Мигел Руис (Четирите споразумения).

Този път ви очакваме в шатра 5, Imagine!