Март гостува в книжарница КИБЕА: подаръци, –30%, –20%

Март гостува в книжарница КИБЕА: подаръци, –30%, –20%

С няколко пролетни инициативи посреща книжарница КИБЕА капризния месец март.

От 4 до 7 март при покупка на хартиена ваза подаряваме книга по избор. Този почин е продължение от 2019 и целта му е да подкрепим идеята за екологичност, етичност и стил, която стои зад оригиналния артпродукт. Хартиените вази са малки чудеса (ориг. Tiny miracles, идея и реализация – едноименната благотворителна холандска фондация). Жители на най-бедните квартали на Мумбай ги изработват ръчно от картон, а приходите от продажбите подпомагат здравеопазването и образованието на местните деца. Дизайнът на хартиените вази е на професионални художници или заимстван от световни артшедьоври.

–20% на 6 и 7 март. Само през тези два дни и само в книжарница КИБЕА можете да вземете любимо заглавие с минус 20% от коричната цена. Предложението не включва намалени книги и онлайн поръчки. Книжарницата ни ще работи на 7 март (събота) вместо 9 март (понеделник).

–30% за Групата на 13-те. Предложението е валидно през целия месец и включва 13 любопитни заглавия от различни области със силни послания, доказани ползи и осезаемо женско присъствие. Както по-горе, акцията не включва намалени книги и онлайн поръчки.