Любители на книгата, обединявайте се! Инициатива „Купи 1 книга“

Изолирани, но единни около каузата за спасяването на книгата. Предайте нататък

Любители на книгата, обединявайте се! Инициатива „Купи 1 книга“

Драги приятели и почитатели,

Прословутото китайско проклятие да живееш в интересни времена стигна опасно близо до бъдещето на книгата и книгоиздаването. Всички ние – лобистите на хубавото четиво, се обединяваме около каузата за неговото оцеляване.

Стъпка в тази посока е да купим една книга. Този апел, драги почитателю, не е от издатели към читатели, а конкретен призив и действие за сплотяването на всички ни около една достойна – надикономическа и надздравна – кауза. Защото ние, които пишем, подбираме, превеждаме, редактираме, коректираме, илюстрираме, оформяме, странираме, отпечатваме, издаваме, разпространяваме любимите ви заглавия, сме най-напред читатели.

И, уверяваме ви, ние сме от първите, които ще си купят книга. Ако можете, купете книга и вие, за да останем заедно и след падането на короната. Предайте нататък.

Екипът на ИК КИБЕА

***

Посланието на Асоциация „Българска книга“:

Скъпи приятели!

Днес книгите са изправени пред истинско предизвикателство. И спасяването им е в наши ръце. Само заедно можем да помогнем на книгите днес, за да ги има и утре!

Обръщаме се към всеки, който в тези несигурни времена може да отдели средства и да си купи книга или иска да дари книги за кауза.

Включете се в кампанията. Купете 1 книга. За да има книги утре!

Книгата е извор на знания, забавление и идеи. Книгата е нашият живот и нашият смисъл.

Влезте в електронния магазин на любимото си издателство или книжарница и си изберете книга. Желаем ви здраве и приятно четене!

#ЗаДаЯИмаКнигата