Гал Сасон с уебинар „Астрология и коронавирус: Символика, послания, уроци“

Гал Сасон с уебинар „Астрология и коронавирус: Символика, послания, уроци“

На 20 май Гал Сасон ще проведе първия си виртуален семинар за своите български почитатели. Още преди година, когато подготвяше книгата „Астрологична прогноза за 2020“, Гал предвиди появата на вируса и рецесията. В премиерния си за България уебинар „Астрология и коронавирус: Символика, послания, уроци“ той ще хвърли светлина върху астрологичните връзки отвъд Covid-19.

За уебинара. В последните месеци светът е сцена на изключителна, рядко срещана символика, в която се преплитат множество смисли, послания, уроци и може би предупреждения. Какво е важно да знаем за астрологичните цикли и какъв духовен и астрологичен смисъл носят предизвикателствата на нашето време? Каква е връзката между коронната чакра и короната в Дървото на живота в кабала? Как вирусът с корона от шипчета успя да преобърне света през последните месеци?

Видеоанонс на предстоящия уебинар

Гал ще проведе и насочена зодиакална медитация.

Провеждане на уебинара: 20 май 2020, начало: 19.30 часа. Осигурен е превод.

Цена: 10 евро

РЕГИСТРИРАНЕ ЗА УЕБИНАРА „Астрология и коронавирус: Символика, послания, уроци“. Необходима е регистрация в Zoom, която се извършва в хода на записването за уебинара. Плащането се извършва през PayPal, за което не е необходима регистрация.

Уебинарът е интересен за всеки, който търси отговори и се вълнува от астрологичното тълкуване на събитията, повод за които послужи коронавирусът. 90-те минути с Гал ще внесат яснота и ще вдъхнат надежда днес, когато ни е особено трудно да се ориентираме кое е лъжа и кое – истина.

Предвидено е време за въпроси, които ще се приемат само в писмен вид. Няма да се обсъждат медицински проблеми, свързани с коронавируса.

Очакваме Ви на първата ни среща с Гал Сасон след изолацията.

Записване за уебинара

Гал с видеоанонс за предстоящия уебинар
Към книгата Астрологична прогноза за 2020: Скок на вярата

Може да ви заинтересува също:

Гал Сасон за новолунието на 23 април и пълнолунието на 7 май. Какво да очакваме и как да се възползваме от силата на Луната
Гал Сасон с COVIDeo-1.: Вирусът е информация, която трябва да осъзнаем
Гал Сасон с COVIDeo-2.: Предстоящи събития: символика и прогноза за април и май 2020
Гал Сасон: Важните астрологични събития през април–2020