–35% в чест на най-свидния ни празник, народе възродени

–35% в чест на най-свидния ни празник, народе възродени

С –35% можете да вземете онлайн любими, нови и утвърдени заглавия от www.kibea.net. Празничното ни предложение е валидно от 18 до 31 май. Към всяка поръчка от този период КИБЕА ще добави подарък. Избрахме РОБЪТ, книга – манифест за живота. Наглед плашеща, но и окриляваща асоциация с противоречивата ситуация напоследък, тя вдъхва надеждата, че духът винаги може да възтържествува над тялото и битието, сковани от събития и ограничения извън волята ни.

Скъпи приятели и почитатели на книжнината, поздравяваме ви и ви приканваме да заредите батериите с добро четиво в чест на датата, когато отдаваме почит на българската просвета и култура и на славянската писменост.

На 24 май трябваше да сме на живо заедно на Пролетния панаир на книгата в НДК. Уви, засега това не е реално и ще се поздравяваме виртуално. Печелят малките ни почитатели – изненадите и подаръците тази година са за тях. Очаквайте подробности в електронния бюлетин и фейсбук страницата на КИБЕА.

***

По-долу публикуваме отвореното писмо на Асоциация „Българска книга“ до министър-председателя Бойко Борисов във връзка със заявеното намерение за намаляване на ДДС върху книгите

Писмо на АБК до Б. Борисов-1Писмо на АБК до Б. Борисов-2