90 дни ЛЯТО С КИБЕА

Време за летен роман (–35%), време за отпускане (–20%)

90 дни ЛЯТО С КИБЕА

Нагазваме, поне календарно, в 90-те най-топли дни на годината, от която може да се очаква всичко. Каквито и предизвикателства да ни предстоят, почитатели любими, универсалният лек на книгата остава близо до вас с две летни кампании. Заредили сме ги със свежи предложения за добро четиво, което да отпусне напрежението, да премахне умората и апатията. И да остави приятния послевкус от нещо научено, КИБЕА все пак!

–20% на всички заглавия. Предложението е валидно до 15 септември (не включва трайно намалените).

Подарък към всяка поръчка: онлайн на kibea.net или във фирмената ни книжарница на „Хан Крум“ 15. Каквото и да поръчате, ще го получите с комплимент от нас. Колкото по-сериозна е поръчката, толкова по-голям е подаръкът.

Летен роман с КИБЕА на –35%: 15 юни – 15 септември. 60 заглавия в дебелата сянка на –35%. Под корицата на летния ни роман кипят страсти, блика магия и емоционална алхимия, извират чудеса от небето, космоса и изпод земята, поразява образ и въображение. И смисъл.

Роботът Чапек каца на kibea.net и подарява интригуващ и смешен откъс (15–30 юни). Свалете безплатно началото на втората книга от забавната трилогия за приключенията на най-съвършения изкуствен интелект във Вселената. Какво ли се случва, когато Негово Величество Чапек Премъдри се сблъска с тъмния свят на тройния агент Пафуй Сянката…

Безплатен откъс от Пафуй

Книжарница КИБЕА отваря отново от 15 юни. След тримесечно затишие на „Хан Крум“ 15 очакваме любителите на добрата книга, зажаднели за жив контакт. Както досега, всяка първа сряда на месеца отстъпката в книжарницата е –30%. Към всяка покупка от 15 юни до 15 септември получавате подарък.

Запазваме си правото за още свежи летни изненади. Като например Пролетен базар на книгата от 23 до 28 юни в градинката пред НДК. Очаквайте подробна информация.

Гмурнете се в 90-те дни ЛЯТО С КИБЕА на kibea.net и на „Хан Крум“ 15!