Пролетен базар на книгата в началото на лятото. КИБЕА – в Шатра Б, щанд 206

Два фокуса от КИБЕА: децата и здравето

Пролетен базар на книгата в началото на лятото. КИБЕА – в Шатра Б, щанд 206

На 23 юни в парка пред НДК най-сетне започва Пролетният базар на книгата. Ще откриете КИБЕА точно в центъра на събитието, в дългата шатра Б срещу скулптурата на лъва от Войнишкия мемориал. Щандът е 206.

Два са акцентите на кибейския щанд 206 в шатра Б. Детското ни портфолио е единият фокус, здравето – другият. Богат пакет от предложения за празнично настроение очаква упоритите сред вас, които успеят да ни изнамерят сред рекордния брой участници. Ето част от специалните ни панаирни условия:

Минус 25% на всички книги*.
С 35% надолу са детските книги.

Комплекти от любими произведения и автори. За малки и големи. Щедри поощрения и подаръци очакват всички, които пазаруват сериозно от щанд 206 в шатра Б.

Първа среща на живо с отдавна очаквани, току-що излезли и значими нови заглавия. И да, „Защита от инфекции. Как да укрепим имунната си система трайно…“ на д-р Рюдигер Далке ще е там.

Скъпи приятели и почитатели, очакваме ви от 23 юни (вторник) до 28 юни (неделя) под небето на НДК. Ние сме на щанд 206 в голямата шатра Б, право в епицентъра на Пролетния базар. Търсете ни упорито и ще ни намерите там, където се сливат енергиите на два лъва – от Войнишкия мемориал и от логото на КИБЕА.

До скоро и най-сетне на открито, на живо и без маски!

Пролетен базар на книгата
в парка пред Националния дворец на културата
23–28 юни 2020
10–20 часа, 28 юни – до 19 часа
КИБЕА – шатра Б, щанд 206

Очакваме ви!

* Предложението не включва трайно намалените заглавия.