Двоен празник на книжарница КИБЕА, дарове за читателите

31 октомври: Плашим с отстъпки и подаръци; номерата – приятни и от сърце

Двоен празник на книжарница КИБЕА, дарове за читателите

(обновена със снимки от празника)

През 2020 Фирмена книжарница КИБЕА става на 20, а на 31 октомври се навършват 3 години, откакто се премести на Малките Пет кьошета.

За трети път ще отбележим великото преселение на по-добрите книги за тялото, за ума, за душата и духа, драги почитатели. Тази година домакин на празника е скъпата на нашето и ваше сърце синьорина Мортина. Точно по Хелоуин, когато празнува нашата книжарница, страшната госпожица за пръв път не послуша леля Упокойна и напусна безопасния свят на вила Упадък. Навръх Хелоуин тя си намери верни приятели, а чудесните й истории – страстни почитатели на възраст от 5 до 105.   

Както е прието, виновникът за празника черпи. Само на 31 октомври:

–30% на всички книги (без трайно намалените);

–40% и подарък чаша за всеки, който вземе комплекта от четирите книги с приключенията на очарователната домакиня на празника: Мортина: История, от която да умреш от смях; Мортина и омразният братовчед; Мортина и ваканцията на езерото „Мистерия“; Мортина и приятелят призрак.

Подарък очаква почитателите на КИБЕА, които си купят книга. Лакомство за децата и изненада пък дебнат всеки, който прекрачи прага на Хан Крум 15 в празничния ден.

На 31 октомври Фирмена книжарница КИБЕА ще работи извънредно празнично от 10 до 16 часа.

Заповядайте!