ПОКАНА. „Астрологичен бележник – 2021“: Премиера и среща с авторката Красимира Кирчева

Поредица на КИБЕА „Звездите за 2021“. Епизод първи

ПОКАНА. „Астрологичен бележник – 2021“: Премиера и среща с авторката Красимира Кирчева

На 27 ноември в 19.30 часа ще се състоят виртуалната премиера на практическия астропоказалец за 2021 година и срещата с авторката Красимира Кирчева. От 25 ноември помагалото с препоръки за всеки ден ще е налично в книжарница КИБЕА и на www.kibea.net.

Замислен като удобен съветник и помощник, който да ни бъде винаги под ръка, „Астрологичен бележник – 2021“ съдържа описание на годината и конкретни прогнози за всеки от 365-те й дни. Форматът на изданието позволява срещу астрологичните характеристики и насоки за деня да си запишем задачите за него, различни хрумки, идеи, наблюдения и т.н.

РЕГИСТРИРАНЕ

В „Астрологичен бележник – 2021“ са посочени както силните дни на седмицата, подходящи за осъществяването на важни стъпки и решения, така и неблагоприятните дни. Помощникът ви в планирането на задачите съдържа и кратко описание на астрологичните тенденции. Основното предимство: винаги ще знаете какъв е утрешният ден, респ. какви задачи да планирате и какво звездите ви съветват да не правите. Бележникът може да се ползва от всички и не изисква предварителни познания по астрология.

Всеки, който се регистрира за премиерата на 27 ноември и направи онлайн поръчка до този ден, ще получи автограф от авторката – астроложката Красимира Кирчева.

Премиера на „Астрологичен бележник – 2021“
Провеждане: 27 ноември в 19.30 часа в Zoom
Регистриране

Предварителна информация. Епизод втори от поредицата на КИБЕА „Звездите за 2021“ е уебинарът на Гал Сасон „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“, който ще се проведе на 16 декември. Едноименната книга ще излезе в средата на декември. Очаквайте подробна информация за уебинара в нашите новини, фейсбук страница, инстаграм и електронен бюлетин. Ако не сте абонирани за бюлетина, можете да го направите тук.