Покана за премиера: Ели Логинова с нова книга – Звездна приказка за произхода на живота

Започна конкурсът за илюстрация по книгата „Феникс – Храмът на живота“

Покана за премиера: Ели Логинова с нова книга – Звездна приказка за произхода на живота

На 22 юни КИБЕА и Елисавета Логинова ще представят Звездната приказка „Феникс – Храмът на живота“. Премиерата на новата книга е от 18.30 часа в Singles Bar, ул. „Сан Стефано“ 22 (срещу БНТ).

Три години след излизането на бестселъра „Царичина – съдбовен контакт“ Ели Логинова ни връща към темата за първите човеци на Земята. В този смисъл събитията в Звездната приказка предшестват събитията в Царичина. Как се е появил животът на планетата, по какъв начин и от кого е бил сътворен и какво общо има планетата Феникс? Защо Земята е била избрана, кои фактори влияят върху развитието на човешкия организъм? Какво всъщност представлява Слънцето?
На тези и много други въпроси дава отговор книгата, написана като приказка за деца и възрастни, които търсят различни отговори на въпросите: Кое е началото? Кой е първият? Как се е появил на Земята?

Започна и онлайн конкурсът за илюстрация по книгата. Каним малки и големи да изпратят рисунките си, вдъхновени от Звездната приказка на Ели Логинова, до 15 ноември 2021 на FB-адрес: @FeniksEL. Жури ще излъчи победителите и ще връчи 3 награди: голямата в размер на 300 лв., втора награда – 200 лв., трета награда – 100 лв. Както винаги, ще има и призове – изненади от юбилярката КИБЕА. Наградите ще обявим на Коледния панаир на книгата през декември, на www.kibea.net и на двете фейсбук страници: на ИК КИБЕА и на @FeniksEL. Най-сполучливите илюстрации ще представим в изложба на открито.

Очакваме ви на премиерата. Рисувайте и изпращайте творенията си за конкурса.

Към книгатаФеникс – Храмът на живота
Към видеото „ФЕНИКС – ХРАМЪТ НА ЖИВОТА. Невероятната история за сътворяването на човека, разказана от Ели Логинова
Към „
Царичина – съдбовен контакт