Честит празник, бяла, спретната книжарница КИБЕА!

Юбилейната игра свърши, празничният дух остава. Подаръците – също

Честит празник, бяла, спретната книжарница КИБЕА!

(обновена със снимки)

На 30 октомври, събота, ще отбележим тази година деня, в който Фирмена книжарница КИБЕА отвори врати на „Хан Крум“ 15. Празничният пакет включва подаръци и изненади по кибейски.

Ето част тях:

Колелото на късмета. Ще се труди неуморно и с удължено работно време от 11 до 17 часа. Три са големите печалби – книга по избор. Рожденичката черпи: Всеки, който си купи книга, ще завърти колелото. Всеки, който завърти колелото, ще спечели книга.

Астроподарък от КИБЕА. Десетият човек, който си вземе книга от „Хан Крум“ 15 на 30 октомври, печели пълен годишен хороскоп* от Йорданка Ушева-Цонева. Току-що излезе нейният джобен „Астро-лунен календар 2022“ с 365 практически препоръки как ежедневно да оползотворяваме небесните вибрации през идната година. Можете да го вземете от нашата книжарница с автограф от авторката.

Астротомбола и други звездни жестове. Пълен годишен хороскоп ще подари авторката на „Астро-лунен календар 2022“ на 100-тния купувач на книгата. Три соларни хороскопа** пък ще бъдат разиграни в томболата, в която участва всеки, който е взел от www.kibea.net или „Хан Крум“ 15 практическото звездно ръководство за идната година.

Празничното предложение е валидно до 15 декември.

Разбира се, в сила е съботната оферта: –30% от коричната цена на всички заглавия (с изключение на намалените).

И така, скъпи приятели-почитатели, на 30 октомври ви очакваме във Фирмена книжарница КИБЕА. Бонбоните, балоните, подаръците – от нас.

 

* Включва интерпретация на натална карта, прогностика, годишен хороскоп и отговор на конкретни въпроси 

** Включва събития и конкретни важни дати за периода от рожден ден до рожден ден

На снимките долу: Част от хората, които купиха и спечелиха книги в празничния ден. На първата снимка: Г-жа Даскалова, която спечели годишен безплатен хороскоп, след като си купи "Астро-лунен календар 2022"