През март: –35% за 25 книги на жени със собствен глас и професионална тежест

Този път във фокуса са заглавия не ‘за’, а ‘от’ жени, чиито текстове имат силата да променят човек

През март: –35% за 25 книги на жени със собствен глас и професионална тежест

Всяко женско име от специалната ни мартенска подборка е на призната в областта си авторка, която щедро споделя опита, знанията, преживяванията и експертното си познание.

Все по-сложен става проблемът не просто да успяваме навсякъде, а и да оцелеем психически в свят на светкавично променящи се ценности, нечистоплътни информационни войни и експоненциално нарастваща непредсказуемост и тревожност.

25-те книги от мартенската кампания на КИБЕА дават някои отговори: дали през фокуса на вечната женска вина „лоша майка, дъщеря, професионалистка и пр.“, или с откровените истини за пробуждането и утвърждаването на женствеността. А може би с непреходната сила на мита да катализира вътрешната трансформация, за да се справим с предизвикателствата? Или чрез преобразуващата мощ на точно подбрани утвърждения, прилагани по схема, на прозрения от пресечната област между науката психология и духовното познание, на ясните принципи в храненето или здравето във и отвъд конвенционалната медицина.

Всички заглавия от мартенската кампания честват живота дори когато разглеждат под професионален и човешки ъгъл темата за умирането и смъртта, зад която наднича проблемът за приемането на естествения край в жизнения цикъл.

Да ПОчетем тези книги, докато новата цензура, маскирана като политкоректност, все още позволява да се говори за биологичните полове, например за жените и техния такъв. И, естествено, за ценности, които нямат нищо общо с пола.

Кампанията –35% за 25 книги започва в „уникална от астрологична гледна точка седмица“ и продължава до края на март (1 – 31.03.). Само в книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15) и на www.kibea.net.

Ето 25-те промоционални заглавия с фокус не ‘за’, а ‘от’ жени, чиито текстове имат силата да променят всекиго: