Юни с –30% за децата на КИБЕА

Специални ПРЕДЛОЖЕНИЯ за малчугани с вкус към ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Юни с –30% за децата на КИБЕА

През юни традиционно отдаваме дължимото на децата и детското начало.

С 30% надолу са цените през целия месец за малчугани с вкус към четива за приключения с различни местоположения: на Земята – например за две сърдечни приятелки и за вещици, които май ядат деца; под, на и над нея или на далечни, неведоми планети – последно убежище за земляните. Децата на КИБЕА се потапят в невидимата вселена на горските животинки, скрита под Големия обрасъл с мъх камък, или поемат на митична разходка из Невидимия свят. Въвеждат ред в един объркан свят; преживяват разтърсваща изненада заедно с хитроумно момиченце зомби, веселят се с историите на 30-те джуджета от родната азбука и с любопитни перипетии, навързани в роман за едно находчиво момиченце, което има свои виждания за всяка буква. В началото, естествено, са историите на невръстния Каю, който се учи да преодолява предизвикателствата на порастването: от приучаването към гърнето, през миенето на зъбките и споделянето на играчките, които вече се е научил да прибира по местата им.

Много са заплетените, добри, поучителни, чудесно илюстрирани и адресирани към децата на КИБЕА истории, които са с 30% по-близо до тях през първия летен месец.

Специалните условия – в книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15) и на www.kibea.net.

Стартът на кампанията, естествено, е 1 юни, който идва с 40% отстъпка на книгите ни за малки и попораснали деца. Ще ги откриете в шатра 47 на Пролетния базар на книгата пред НДК (30 май – 5 юни).