ПОКАНА. Гал Сасон с уъркшоп „Интерактивен практически мистицизъм“

3 часа усвояване на мистични принципи с тялото, ума и душата

ПОКАНА. Гал Сасон с уъркшоп „Интерактивен практически мистицизъм“

На 11 декември, неделя, от 10 до 13 часа ни очакват три динамични забавни часа с древни и съвременни практики за бързо потапяне в духовното. Ще потърсим опора и спасение от ескалиращото напрежение в мистични традиции, школи и учения, техники, уникални медитации, елементи на тантра йога и различни движения. С тяхна помощ ще се учим да намираме някои отговори: какви сме били в предишни прераждания, в какъв образ се представяме пред другите, какъв е смисълът на името ни и нашата мисия. Ще си направим сами карти таро, до които да се допитваме, и ще получим още много любопитни и проясняващи вътрешното зрение познания.

На какво ще играем и какво ще научим:

  • Пречупване на Змията (групови упражнения). Историята на сътворението, причините за страданието и личната ни мисия чрез кабалистичния принцип „счупване на Съдовете“.
  • Имена с жестове (групови упражнения). Смисълът на името ни и образът, в който се представяме пред другите. Актьорска практика от холивудски педагози.
  • Огледала на минали животи (упражнение за двойки). Надникваме в предишните си прераждания с практика от от тантра йога – медитация с отворени очи.
  • Двойствени синхроничности (индивидуални упражнения). Способността ни да казваме „да“ и да приемаме „не“ като функция от решенията, които сме взели на важни житейски кръстопътища.
  • Философският камък на връзката (индивидуални упражнения): Оценяваме и анализираме връзката си с помощта на алхимията.
  • Изработване на таро карти „Голямата аркана“ (индивидуално упражнение). Всеки ще направи своя собствена колода от 22 карти, която впоследствие да използва за консултиране. (Кибейци ще се погрижим за необходимите материали, но ако имате особено любими цветни моливи, флумастери, картони и ножици, донесете си ги.)

Уъркшопът е динамичен и изцяло ориентиран към практическо овладяване на инструменти за духовно израстване. Предлага се само в присъствена форма. Гал е предвидил за всеки участник малък подарък за защита и изчистване на енергията, осветен в Пещерата на пророк Илия в планината Кармел, Израел.

ПРОВЕЖДАНЕ НА УЪРКШОПА (само присъствен). 11 декември, неделя, 10.00 – 13.00 часа; Дом на архитекта (София, ул. „Кракра“ 11). Осигурен е превод. Материалите за игрите се осигуряват от КИБЕА.

Информация и билети: Фирмена книжарница КИБЕА, София, ул. „Хан Крум“ 15; тел.: 02 988 01 93; e-mail: bookstore@kibea.net
За контакт: Валентина Митанкина

Цена (3-часов уъркшоп): 65 лв. (вкл. материалите за упражненията)
Можете да купите билети за 3-часовия уъркшоп на Гал също оттук.

Комбиниран билет (лекция+уъркшоп+семинар): 110 лв.
ИСКАМ КОМБИНИРАН БИЛЕТ за лекцията+уъркшопа+семинара

Гал и КИБЕА ви каним на 3-часово забавно интерактивно пътешествие с бързо потапяне в древни и съвременни мистични практики от целия свят, които ще ни помогнат в натовареното и стресирано ежедневие. Очакваме ви!

Към 2-часовия практически семинар „Медитации за облекчаване на стреса и укрепване на личната сила“
Към лекцията „Астрологичните тенденции през 2023-та: Да минем по моста“
Към Откъс 1. от книгата на Гал Сасон „Астрологична прогноза за 2023“ (в аванс)