Алея на книгата в Пловдив с КИБЕА. ШАТРА 9

Седмица с най-доброто от КИБЕА в Града под тепетата

Алея на книгата в Пловдив с КИБЕА. ШАТРА 9

В шатра 9 насред площад „Централен“ ще ни намерят пловдивчани и гости на града от 19 до 25 юни, когато ще е местната Алея на книгата.

Специалните кибейски предложения тази година включват 6 кампании на деня с различен фокус и отбрани заглавия на празнични условия в области, в които КИБЕА е силна:

20 юни, вторник: Тонус и мотивация • 21 юни, сряда: Ум и психика • 22 юни, четвъртък: Детски книги • 23 юни, петък: Здраве да е! • 24 юни, събота: Тонус и мотивация • 25 юни, неделя: Философи, мъдреци, будители

30% е празничната отстъпка на подбраните заглавия от кампаниите на деня.

ПОВЕЧЕ мотивация на 19 юни, 18.30 часà, Сцена на културната програма. Моузес Налока, автор на една от най-новите ни мотивационни книги, ще разкаже за житейските предизвикателства, които вдъхновяват написването на книгата му ПОВЕЧЕ. Моузес ще говори за ограничаващите убеждения, които препъват развитието ни и пораждат редица други проблеми, и ще предложи подходи и НЛП-техники за справяне с тях. Разберете от първа ръка как е извървял трънливия път от трудното детство до официален представител на Тони Робинс за България, писането на вдъхновяващи текстове и пробуждането на личностния потенциал. Елате и го попитайте, той обича – и умее – да надъхва хората.

На Алея като на празник: –20%, –30%, –40%.

Както винаги подаръци и приятни изненади – планирани, внезапни и от сърце.

Кибейци ви очакваме на живо в шатра 9 от 19 до 24 юни в епицентъра на пловдивската Алея на книгата!