1–10 август: Кислород и дишане с –40% за 10 книги

Десет глътки въздух в най-горещия месец

По-леко ще дишаме през августовските жеги с насоките, съветите и доказаните практики на 10 избрани книги, които са с 40% по-достъпни от 1 до 10 август в книжарница КИБЕА и на www.kibea.net.

Повече с по-малко усилия е концепцията дишане за по-добър живот, обоснована с научно потвърдени техники. Какво се обърка с този ни жизненоважен рефлекс и как помагат древни практики като пранаяма (и много повече) например, като се обединят с усилията на съвременната пулмология? Как необятната мощ на тандема ум↔дъх  успява да топи леда (буквално, по Вим Хоф), да подмладява и укрепва организма? Какво се случва с тялото, когато диша през сърцето? Как дихателните техники балансират ума, тялото и душата, когато последната боли, а диагнозата гласи „депресия“? И още…

На 1 август 1774 г. английският свещеник, химик и естествоизпитател, философ и богослов Джоузеф Пристли, който се е интересувал повече от състава на въздуха, отколкото от религиозните свещенописания, пръв успява да изолира кислорода и да го „улови“ в епруветка.
10-дневната кампания в чест на жизненоважното откритие започва на 1 август.

Можете да вземете с –40% заглавията по-долу във Фирмена книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15) или от www.kibea.net.

Кислород и дишане с 10 книги на –40% в периода 1–10 август