Embedded thumbnail for Книгите от „Пръстенът на нибелунга“ оживяват в 3D и анимация

Книгите от „Пръстенът на нибелунга“ оживяват в 3D и анимация

С обемно изображение, движение и звук радва почитателите на фентъзи четирилогията „Пръстенът на нибелунга“ на издателство КИБЕА.

Нови приключения и предизвикателства очакват верните фенове на четирите книги от блестящия авторски проект на КИБЕА за сагата за нибелунгите. Добавената реалност в „Рейнско злато“, „Валкирия“ и „Зигфрид“ (скоро и в „Залезът на боговете“) изстрелва читателя зрител право в епицентъра на фентъзито за проклятието на пръстена. Да, да, същият, който покосява наред своите властелини. 

Как става магията? Свалете на телефон или таблет приложението KIBEA, насочете мобилното устройство към фантастичните илюстрации в книгите, раздвижете ги и надникнете отвъд тях. Елате близо, по-близо, изберете си ъгъл и се гмурнете във вълнуващите приключения и превъплъщения на любимите си герои!

С развитието на приложението ще оживяват все повече герои, случки и ситуации от всичките четири албумни тома на поредицата „Пръстенът на нибелунга“. Има и интерактивни изненади, но сами ще ги откриете. И няма значение кога и коя книга от сагата сте си купили – магията действа!

„Пръстенът на нибелунга“ на издателство КИБЕА е първата създадена в България многотомна сага с използване на технологията „добавена реалност“. Безплатното мобилното приложение KIBEA е разработено за Android и iOS.

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА