Семинар за обучение на ума „Силва УлтраМайнд ЕСП Систем” една система създадена от Хосе Силва, основателят на „Силва Метод”

Семинар за обучение на ума „Силва УлтраМайнд ЕСП Систем” една система създадена от Хосе Силва, основателят на „Силва Метод”

Заповядайте на семинар Силва Ултрамайнд ЕСП, който ще се проведе на 26, 27 и 28 Април в София, в семинарната зала на издателска къща Кибеа.

Целият 55 годишен опит на Хосе Силва, включващ изследванията и практиката на Силва Метод, е вложен в създаването на Силва УлтраМайнд ЕСП Систем, която е кулминацията на неговата работа. Тази система е подходяща, както за начинаещи, така и за напреднали в използването на Алфа ниво.

Програмата осигурява един лесен начин, който всеки може да използва, за да получава напътствията и подкрепата, от които се нуждае за постигане на успех.

Ние не разполагаме с цялата информация и не можем да видим цялостно пъзела на живота. Затова често пъти ние искаме неща, които не са най-доброто за нас.

Чрез обективни потвърждения, синхроничност, „случайности и съвпадения”, разчитане на универсалният език, на който Вселената ни говори и напътства ние можем да се ползваме от помощта идваща от Духовния свят за да се справяме по-добре с живота, да решаваме успешно проблеми, да помагаме за подобряване условията на живот на земята.

Колко безценна може да се окаже тази способност когато сте на кръстопът и решението засяга не само вашия живот, а и на много други хора?

Същността на Силва УлтраМайнд ЕСП са - развиване на интуицията, психичните (ЕСП) способности на човека, да се научим как да комуникираме с висшия разум за да получаваме напътствия и подкрепа от него, докато осъществяваме своето призвание и мисия тук на планетата Земя, да коригираме проблеми и да помагаме на другите.

Това е „Един Нов начин на Мислене", както го нарича Хосе Силва - през 1998г., чрез който да осъществим мечтите си като освен на себе си помагаме и на околните и работим за превръщането на земята в едно подобро място за живеене.

На семинара ще научите:

• Упражнения за развиване на дясното мозъчно полукълбо и активиране на психични способности като практическа интуиция,телепатия, виждане от разстояние (Remote Viewing), холистично лечение от разстояние, субективна комуникация (Remote Influencing)

• Как да използвате Дясното мозъчно полукълбо и дълбоките нива на ума Алфа и Тета

• Специални техники за достъп до източника на творчество, вдъхновение, гениални идеи, интуиция, и безкрайна информация съхранявана в духовното, нефизическо измерение

• Силва Упражнението за Центриране, което е доказало благотворния си ефект върху милиони хора по света

• Техниката на Мисловния Филм – една безценна техника за решаване на проблеми и получаване на подкрепа и напътствия от Духовния свят чрез обективна обратна връзка

• Как чрез собствения си ум да коригирате всяка негативна ситуация и преживяване от миналото

• Субективна комуникация за решаване на проблеми във взаимоотношенията

• Как чрез специална техника да открием каква е мисията в живота ни – сферата в която ще сме най-успешни и удовлетворени

• Как да използвате Алфа ниво с отворени очи

• Техниката на Трите Сцени за коригиране на здравословни проблеми и решаване на ситуации от всяка сфера на живота

• Специална техника за установяване състоянието на изследвания субект с оглед по-пълно разбиране и откриване на истинските причини за дадено състояние

В България този семинар се осъществява с подкрепата на Авлис Пръдакшънс – официален и оторизиран разпространител на Силва УлтраМайнд ЕСП Систем на Хосе Силва, чрез директора на Силва УлтраМайнд ЕСП Систем България – Милен Михайлов.

Семинарът ще се проведе както следва:

  • На 26 Април, Петък – от 19.00 – 21.00ч. – уводна лекция/ ВХОД СВОБОДЕН. Препоръчително е предварително да резервирате мястото си поради ограничения обем на залата.
  • 27 Април, Събота - 09.00 – 19.00ч
  • 28 Април, Неделя – 09.00 – 19.00ч.

Подробна информация за същността на семинара е публикувана на сайта на Силва Ултрамайнд ЕСП България:
http://www.silvacourses.bg/index.php/nasoka-na-seminara

Условия на записване и контакт за обратна връзка:
http://www.silvacourses.bg/index.php/component/seminar/

Семинарът ще се проведе в семинарната зала на издателска къща „Кибеа“
ул."Д-р Г. Вълкович" № 2А (пряка на ул. "Ангел Кънчев", успоредна на ул. "Солунска")

Милен Михайлов
GSM: +359 885 776 459
Директор Силва УлтраМайнд ЕСП Систем България
www.SilvaCourses.bg

Семинарът се състои от два дена интензивно обучение – 20 часа + 2 часа уводна лекция (която се провежда в Петък вечер)

Освен теория, която е необходима за разбирането на тази нова концепция за живот, по-голяма част от семинара са практически упражнения, където всеки един участник ще се учи чрез личен опит и под напътствията на инструктора.

Работи се предимно с малки групи. Така можем да обърнем специално внимание на всеки участник и съответно резултатите са по-добри. 

След края на семинара всеки един от участниците получава сертификат за завършване, но най-важното е, че вече е готов да продължи практиката и развиването на своите психични способности самостоятелно.

Силва УлтраМайнд ЕСП Систем България има изграден уебсайт и форум, където всеки курсист може да намери отговор и съвет при практикуването на научените техники.

Форума http://www.silvacourses.bg/index.php/forum е мястото, където всички ние заедно ще решаваме проблеми от здравно или друго естество. Независимо дали сте преминали курс или не – всеки човек е добре дошъл да посещава сайта ни и да участва във форума.

Целта на директора на компанията Милен Михайлов е да съдаде едно сплотено и отворено за всички хора общество, което да помага при решаване на проблеми и да допринася за осъществяването на първоначалното желание на Хосе Силва – да превърнем земята в едно по-добро място за живот като решаваме проблеми и подобряваме условията на живот.

В страничката на феновете на Силва УлтраМайнд ЕСП във Фейсбук предоставяме полезна информация и материали, които да спомогнат в научаването на повече хора на този нов начин на мислене. https://www.facebook.com/Silva.Method.UltraMind.ESP.Bulgaria

Групата ни във Фейсбук е още едно от местата, където можете да научавате повече за Силва УлтраМайнд ЕСП и да споделяте опита си, да задавате въпроси и да намерите съмишленици https://www.facebook.com/groups/237739729574505/

Оригинални видеоматериали на Хосе Силва с превод на български език можете да гледате на канала ни http://www.youtube.com/user/winner7027

_________________
"Нека превърнем Земята в едно по-добро място за живеене"
Хосе Силва

Електронен бюлетин на издателството КИБЕА