Здрава, успешна, светла, спокойна, честита 2017!

Здрава, успешна, светла, спокойна, честита 2017!

Празничен поздравителен адрес със 17 опорни точки по случай настъпващата 2017

Скъпи приятели и ПОчитатели,

Стремглаво отлетя 2016, в която забъркахме интрига с две книги, които всъщност са една. Ако звучи леко откачено и криминално – така и трябва, но в случай че сте изпуснали прецедента – наваксайте през празниците с майсторски оплетените обрати и интриги, хумор и култура в таз брилянтна британска литература! И докато не е отлетяла годината съвсем – дано не сте изпуснали впечатляващото повторно пикиране в полета на Чайката, която мислехме, че познаваме до последното й перце. Да, ама не! - добавената последна глава първо преобръща книгата с краката нагоре, после като че ли я връща обратно, но ние си оставаме на седмото небе.

И така, драги наши съмишленици, със стъпки бързи иде 2017 и под бодрия съпровод на Петльовото кукуригу (2017 е на Петела според китайските звездобройци) ви желаем:

Крепко здраве, бетонирано с високи нива на витамин В12, нулева толерантност към всякакви храносмилателно-психични гафове и GAPS-ове, тъй щото да срещнете Дълголетието с бодър дух и Безгранична сила на ума. Крепкото здраве, знайно е, върви с конска доза хумор, волност на мисленето и пиетет към практичното знание за благополучието; инак казано – с чудноватата формула за комбиниране на Кейл и кафе.

Несведущите по основополагающия въпрос За кого кукурига Петелът идната година винаги могат да направят бърза справка с Гал-Сасоновата Астрологична прогноза за 2017. Любителите на конкретиката и точните подсказки за всеки отделен ден да сложат на нощното си шкафче Съдбовника и/ или  Астро-лунния календар за 2017. По-любопитните към технологията на надничането в бъдещето да почерпят новаторско познание от съвсем прясната Зодиакална нумерология – 2.

И както сме се размечтали, дано 2017 ни изстреля право в епицентъра на едно по-добро фентъзи. Ако ще е гарга обаче, да е от рошавите чернопери пратеници на богинята Йорд, която благосклонно да ни разпредели право във Валхала, комфортния дворец на боговете от „Пръстена на нибелунга“. Май не им е лесно вече, припарва им под краката – ще го виждаме и чуваме все по-ясно и разгърнато с добавената реалност на триизмерните герои и анимираните сцени. Но да почакаме до надвисващия по идната Коледа Залез на боговете. Съвсем наскоро първите му отблясъци пробягаха по вълшебния меч на Зигфрид. Впрочем, ако вече сте си свалили приложението KIBEA по телефони и таблети и сте го насочили към отбрани илюстрации на Рейнско злато, Валкирия или същия Зигфрид, сами сте видели.

И като говорим за високи градуси и осезаемо затопляне на празничната атмосфера, да си спомним горещата връзка между секса и духа в Любов, секс и пробуждане на грандамата в тантра-познанието с български корен.

И наконец – да си дойдем на празничната дума.

Да вдигнем чаша с искрящото Вино на мъдростта от специалната селекция на КИБЕА. Добре отлежало и със златен етикет, то дестилира квинтесенцията на живота, поезията и философията на Омар Хаям. За тънкия вкус на хедонисти и свободомислещи. За познавачи и ценители. Дано през идната година ви съпътстват запомнящи се – с добро! – моменти, картини и кадри, та в края да я отчетете и запечатате в един майсторски авторски комикс. Ние обещаваме да ви помогнем за Първите десет стъпки.

Наздраве, приятели, бъдете с нас и през настъпващата 2017!
Която, ако обича, да бъде по-добра!

Да е мир и светлина, повече светлина!

Екипът на КИБЕА