Коледа с книга от КИБЕА. Специални условия в книжарница КИБЕА през декември

Коледа с книга от КИБЕА. Специални условия в книжарница КИБЕА през декември

Скъпи приятели и почитатели,

В чест на най-любимия и светъл месец вдигаме настроението с пакет специални условия*, които ви очакват през декември в новата ни бяла спретната книжарничка.

Негово Величество Процентът. Всеки, който в тези дни прекрачи със сериозни намерения прага на „Хан Крум“ 15, получава 10 % отстъпка при покупка на една, 20 % при две и 30 % при три и повече книги.

Талон за отстъпка до догодина. За всекиго ще има по нещо, но първите десетима, които си купят книга/и за 40 лева и повече в месеца на Дядо Коледа, ще спечелят най-много. Талон за 30 % -на отстъпка, валидна до 12 януари догодина, им позволява да изберат на спокойствие любимо заглавие от нашия каталог.

За ценителите на д-р Далке. Ако сте пропуснали забележителния семинар на д-р Далке „Болестта като символ“ и възможността да си вземете книга с автограф от автора, кибейските джуджета ви предлагат втора възможност. Хер Далке беше така любезен да разпише за българския си издател няколко книги от „Болестта като път“ и от наскоро излязлата „4-те страни на медала“. От 1 декември ще ви очакват на „Хан Крум“ 15.

Колелото на емоциите носи късмет. През декември здраво ще се потруди и Колелото на емоциите, което бързо се превърна във ваша любима атракция, макар че беше сътворено специално за феновете на култовата „Идиотите са непобедими“. Купете заглавие по избор и завъртете колелото: може да ви се падне безплатна луксозна книга за вашата зодия или пък голямата награда „Рейнско злато“ – част първа на авторската ни поредица „Пръстенът на нибелунга“. Четирите й части са забележителен подарък за деца и тийнейджъри заради добавената реалност, както и за всички естети с вкус към класиката – изкусно преразказана, впечатляващо илюстрирана и професионално изработена в четири полиграфски бисера.

Празнично работно време. През декември книжарница КИБЕА ще бъде отворена и в събота.

Понеделник – петък: от 10 до 19 часа. Обедна почивка: от 13.30 до 14.30 часа
Събота: от 11 до 18 часа

*Специалните условия важат:

  • При пазаруване в книжарница КИБЕА през декември 2017 (с изключение на талоните, които са валидни до 12 януари 2018).
  • Отстъпките са върху коричната цена на всички книги от каталога на КИБЕА, изключая трайно намалените.
  • Количествата на подаръците са ограничени.

Празничната аритметика, гарнирана с още изненади и събития, продължава и на предстоящия Софийския международен панаир на книгата (12-17 декември) в НДК.