Валентин&Зарезан: Специални условия в книжарница КИБЕА. Търсете символа

Валентин&Зарезан: Специални условия в книжарница КИБЕА. Търсете символа

КИБЕА се присъединява към Международния ден на книгодаряването

От 8 до 16 февруари честваме задругата Валентин&Зарезан в книжарница КИБЕА. Специални условия очакват всички, които се опияняват от словото и се признават в любов с книга. От тази година даваме начало и на кампанията „Дари книга, сподели любов“ в чест на Международния ден на книгодаряването (International Book Giving Day, #bookgivingday), който се отбелязва отскоро на 14 февруари.

Какво включва пакетът празнични мерки:

     С 25% по-близо до читателя ще са 25 избрани кибейски заглавия от 8 до 16 февруари*. Ще ги познаете по символа.

     При покупка за 60 и повече лева ви подаряваме луксозна книга за вашата (или по избор) зодия.

От тази година КИБЕА се включва в честването на Международния ден на книгодаряването, почитащ любовта към книгата и нейното споделяне с децата.

В тази връзка:

     Всяко дете, което на 14 февруари прекрачи прага на „Хан Крум“ 15, ще получи подарък книга.

     Купете заглавие по избор и завъртете Колелото на емоциите. Късметлиите получават безплатно тетралогията с добавена реалност „Пръстенът на нибелунга“ (редовна цена за комплект: 129 лв.)

От 14 февруари КИБЕА започва инициативата „Дари книга, сподели любов“. Даваме тон с книгодарителска акция, която ще помогне на едно училище да си направи библиотека (очаквайте снимки).

     Ако вие, скъпи наши почитатели, купите заглавие от сериите ни „Познай себе си“, „Здраве“, „Оракул“, „Знание“, „Личности“ , „Художествена литература“ или „Илюстровани“ и го „забравите“ в книжарницата,  ще го дарим от ваше име. Толкова хора искат, а не могат да си купят книга...

Очакваме ви в бялата ни спретната книжарничка на Малките Пет кьошета.

*Всички специални условия важат само при пазаруване в книжарница КИБЕА на „Хан Крум“ 15.