Сензацията „Откъснати деца“ на д-р Мелило: Две добри новини и извинение

Сензацията „Откъснати деца“ на д-р Мелило: Две добри новини и извинение

Скъпи почитатели,

Благодарим за огромния интерес към книгата на д-р Робърт Мелило „Откъснати деца“ и Програмата му за баланс на мозъка, изложена в нея! За жалост, онлайн системата на книжарница КИБЕА не успя да поеме и обработи навреме наплива от поръчки за забележителния труд на д-р Роб. Поднасяме извиненията си за закъснелите доставки на всички заявили „Откъснати деца“ чрез онлайн системата за закупуване от нашия сайт, както и уверението, че със сигурност ще получите книгата.

Добрата страна е, че революционната Програма за баланс на мозъка при деца с аутизъм, синдром на дефицит на вниманието със/без хиперактивност, дислексия, обсесивно-компулсивно разстройство и други неврологични разстройства светкавично намери точния си адресат и донесе надежда на хиляди български семейства. Благодарим на Нова телевизия, която помогна на точните хора да научат за ефективната немедикаментозна Програма на д-р Мелило, адаптирана във формат за „домашно прилагане от родители“.

Другата добра новина е, че на 18 април ще се състои официалното представяне на книгата. Авторът – специалист по детски невроповеденчески и обучителни разстройства, пристига в България и ще можете да му зададете въпросите си. Събитието ще е със свободен вход, но с предварителна регистрация. Следете нашите новини, фейсбука и електронния ни бюлетин за повече информация.

Към книгата
Видеообръщение на д-р Мелило към българския читател - тук
Още за книгата - тук