Базар на книгата под небето на НДК. КИБЕА – шатра 2

Базар на книгата под небето на НДК. КИБЕА – шатра 2

От 29 май до 3 юни Н.В. Книгата ще председателства Пролетния базар в парка пред НДК. Ще откриете КИБЕА в шатра 2, в началото на алеята, която започва от кръстовището на ул. „Ангел Кънчев“ и „Патриарха“. Освен любими знакови заглавия, там ще намерите последните ни издания и информация за предстояща премиера на книга с интрига.

Подготвили сме сериозен пакет от мерки за повдигане на читателския дух. 20% ще е отстъпката от коричната цена. Колелото на емоциите ще ви даде шанс да спечелите безплатно „Рейнско злато“, ако си купите книга от кибейския щанд в шатра 2. Вземете ли две и повече заглавия, получавате подарък по избор: „Астро-лунния календар“ на Даниела Евстатиева или астропрогнозата на Гал Сасон, която той ще може да ви разпише по време на уъркшопа си през юли.

КИБЕА ще се представи с три заглавия в културната програма на Пролетния базар. Младият ни автор Тихомир Иванов ще говори за книгата си „Камино: Пътят на завръщането“ на 31 май 2018 от 18.00 часа. За „Рай на земята. Валдорфската педагогика у дома и изграждането на семейна култура“ на Шарифа Опенхаймер ще разкаже Мирослава Вахрам – валдорфски детски учител в Арт Център НЕО ГЕЯ на 3 юни от 11 часа. Последната засега книга на алпиниста Атанас Скатов „Анапурна, Дхаулагири, Макалу“ от поредицата му „Над 8000“ метра ще се срещне за пръв път с българска публика на 3 юни от 12 часа. Чакаме Наско да се върне жив и здрав от Хималаите, за да я представи сам.

Скъпи приятели и почитатели, от 29 май до 3 юни ви очакваме под небето на НДК, в шатра 2, всеки ден от 10 до 20 часа, в неделя – до 19.