Семинар на Гал Сасон по интерактивен практически мистицизъм. Как да интегрираме принципите на мистицизма в тялото, ума и душата си

Семинар на Гал Сасон по интерактивен практически мистицизъм. Как да интегрираме принципите на мистицизма в тялото, ума и душата си

Учене чрез правене ни очаква на 16 декември с Гал Сасон, който ще ни представи различни мистични учения през фокуса на практиката. С помощта на интерактивни игри и упражнения от семинари по саморазвитие, използвани от мистици и от холивудски преподаватели по актьорско майсторство; на уникални медитации; тантра йога и специални движения астрологът кабалист ще ни обучи на практики, които да прилагаме сами, по двойки или в група. Освен всичко останало „те ще направят духовния ви живот истински забавен“, обещава Гал.

Ето част от упражненията, които ще правим на семинара:

Змията. Групово упражнение от кабала, което ще ни помогне да разберем историята на сътворението, защо има страдание в света и каква е целта на съществуването ни.

Назови жеста. Групово упражнение от актьорската практика, което обяснява значението на името ни и начина, по който то влияе върху нашето поведение.

Огледало на миналите животи. Упражнение за двойки от Тантра йога. Представлява изпълнявана с отворени очи медитация, чрез която надникваме в миналите си животи.

Двойнственост и синхроничност в житейските ни кръстопътища. Индивидуални упражнения, с чиято помощ ще открием най-важните моменти на избор в своя живот и ще разберем как те са повлияли върху способността ни да казваме „да“ и да приемаме „не“.

Философският камък на връзките. Забавно упражнение, в което ще използваме принципите на алхимията, за да анализираме и преоценим взаимоотношенията си.

Интерактивен практически мистицизъм: Как да интегрираме принципите на мистицизма в тялото, ума и душата си
Семинар на Гал Сасон

16 декември 2018, неделя
10:00–12:30 часа
хотел ХЕМУС, зала ПРЕСЛАВ
Цена: 45 лв.
За контакт и билети
: Валентина Митанкина, тел.: 02 988 01 93; 0898 65 10 46

Билети за лекцията и семинара на Гал – в книжарница КИБЕА, „Хан Крум“ 15. Тук можете да се запишете и за индивидуална консултация с астролога кабалист, но се запасете с търпение, тъй като интересът е голям и броят на чакащите – внушителен.

Към лекцията 2019: Какво очаква 12-те зодиакални знака в годината на Прасетотук

ОЧАКВАЙТЕ! Пълната информация за предизвикателствата и шансовете пред всеки зодиакален знак през 2019 ще намерите в книгата на Гал Сасон Астрологична прогноза за 2019 година: Раждането на детето у вас (под печат).