Гал Сасон за 2019: Какво очаква 12-те зодиакални знака в годината на Прасето

Гал Сасон за 2019: Какво очаква 12-те зодиакални знака в годината на Прасето

За всички ни 2019 всички ще бъде рождена година, казва Гал, защото ако отиващата си 2018 беше белязана от благата вест за раждането на новия ни аз, то през следващата той ще дойде на бял свят.

На 14 декември ще е традиционната предколедна лекция на астролога кабалист. Тогава ще разберем за какви трансформации следва да се подготви всеки зодиакален знак, за да мине по мед и масло Годината на Прасето. Съчетавайки древното познание на кабала, китайската и традиционната западна астрология, Гал ще ни запознае с инструментите, които ще ни помогнат да избегнем проблематичните аспекти на небесните тела и да осъществим желанията си.

Защо се задава „годината на парадоксите“ и какъв е парадоксът за всеки отделен знак на зодиака? Какво да направим, за да интегрираме противоположните сили и въздействия на планетите? Кога са периодите на ретрограден Меркурий, датите на пълнолуние и новолуние, затъмненията – защо е важно да ги знаем и какво да (не) правим? Как да работим с магията на лунните цикли? Кои дни са благоприятни и кои носят предизвикателства? Как ни влияят специфичните астрологични конфигурации и транзити на планетите? Как да формулираме желанията си в навечерието на новата година и кои са благоприятните периоди за началото на тяхното осъществяване?

Ако планирате за догодина нещо ново – значима стъпка, промяна или друго сериозно начинание, изчакайте 14 декември, за да вземете информирано решение какво, кога и как.

Билети за лекцията и семинара на Гал – в книжарница КИБЕА, „Хан Крум“ 15. Тук можете да се запишете и за индивидуална консултация с астролога кабалист, но се запасете с търпение, тъй като интересът е голям и броят на чакащите – внушителен.

2019: Какво очаква 12-те зодиакални знака в годината на Прасето
Лекция на Гал Сасон

14 декември 2018, петък
18.30 часа
хотел ХЕМУС, зала ПРЕСЛАВ
Цена: 20 лв.
За контакт и билети
: Валентина Митанкина, тел.: 02 988 01 93; 0898 65 10 46

Към семинара Интерактивен практически мистицизъм: Как да интегрираме принципите на мистицизма в тялото, ума и душата ситук

ОЧАКВАЙТЕ! Пълната информация за предизвикателствата и шансовете пред всеки зодиакален знак през 2019 ще намерите в книгата на Гал Сасон Астрологична прогноза за 2019 година: Раждането на детето у вас (под печат).