Коледа с книга от КИБЕА. –20% на щанд 336 и на „Хан Крум“ 15

Коледа с книга от КИБЕА. –20% на щанд 336 и на „Хан Крум“ 15

Скъпи приятели и почитатели,

Откриваме декември с празничен коктейл от мощни коледно-новогодишни стимуланти. Ще го намерите на щанд 336 на 46. Софийски международен панаир на книгата (11–16 декември, НДК) и от 6 до 28 декември – в книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15).

Щанд 336 на Коледния панаир на книгата: специални условия, подаръци, събития, нови книги, срещи с автори

Щанд 336 е на обичайното си място на третия етаж, но може и да не го познаете. Както винаги симпатичен и естетичен, този път ще е още по-различен. За да ни откриете най-бързо, се доверете на децата и на детското в себе си. Ето ги съставките на тонизиращия празничен коктейл от КИБЕА:

Подаръци, отстъпки, акценти

  • –20 % на всички заглавия (без намалените)
  • ЧЕСТИТО! Печелите книга при пазаруване на стойност над 70 лв.
  • ЧЕСТИТОх2! Печелите две книги при пазаруване на стойност над 100 лв.
  • ЧЕТИРИ на цената на ДВЕ! Вземате всички книги от албумната тетралогия с добавена стойност „Пръстенът на нибелунга“ на цената на две.

Новите дрехи на Нибелунга: нова, празнична премяна за семейството на „Рейнско злато“, „Валкирия“, „Зигфрид“ и „Залезът на боговете“

Книга с автограф – 15 декември, събота, 11 – 14 часа. Петър Станимиров – художник илюстратор на сагата „Пръстенът на нибелунга“ и автор на едноименния премиерен „Комикс“, гостува на щанд 336.

Гал Сасон представя книгата си „Астрологична прогноза за 2019 година: Раждането на детето у вас“ – 15 декември, събота; 13 часа, НДК, Сцена на културната програма

Ден на детската книга – 15 декември, събота. Подарък за родителите: – 40% на всички детски книги. Още повече подаръци и изненади за малчуганите

„Селфи със зомби“ на щанд 336: фото за спомен от първата публична изява на дяволитата чаровница Мортина и вярната й хрътка албинос Скръбен. Не е каквото изглежда и както звучи, но пък човешката история за симпатичното хлапе-зомби сгрява душата точно преди Коледа. И това е само началото на весели истории, разказани с приятен хумор и илюстрирани с вещ професионализъм!
Нова поредица за деца от КИБЕА.

Коледен дух в бяла спретната книжарница КИБЕА („Хан Крум“ 15)

  • 6 – 28 декември: –20% на всички заглавия (без намалените)
  • Празнична томбола-изненада „Коледа с книга от КИБЕА“. Ще останете изненадани.
  • Селфи със зомби: чаровницата Мортина и вярната й хрътка албинос Скръбен очакват малчуганите на „Хан Крум“ 15. Продължение на фотосесиите от Коледния панаир

Уточнение: Секция „Изненади и подаръци“ към департамент „Коледен дух с КИБЕА“ продължава творческите си търсения и обещава още повече празнично-подаръчни изненади.

Повече информация за новите детски книги преди празниците – в предстоящия тематичен бюлетин