Пролетен базар на книгата. Щанд 334

Пролетен базар на книгата. Щанд 334

Зареждаме лятото с любима книга от КИБЕА

От 28 май до 2 юни е тазгодишният Пролетен базар на книгата в НДК. На щанд 334 ще ви очакват утвърдените любими и обещаващите нови заглавия от кибейския спектър за тялото, за ума, за душата и духа. На 1 юни – пълна бойна готовност за почитателите на добрата детска книга от всички възрасти, за изненади и подаръци!

Ето го пакета от мерки за повдигане на читателския дух:

Минус 15% от коричната цена (но: колкото повече – толкова повече).

Време за комплекти: сега е моментът да вземете изгодно тетралогията „Пръстенът на нибелунга“ и всички части от премиерната за България поредица за най-малките „Каю“.

Подаряваме роман при покупка на три и повече книги от нашия щанд.

Книга с автограф на щанд 334. Алпинистът Атанас Скатов на 28 май от 11 до 13 часа. Ден след премиерата на петата му книга от поредицата „Над 8000 метра“ – „Лхотце и Еверест на един дъх“ и само дни след завръщането му от третия връх на планетата – Канчендзьонга.

На „ти“ с Наско Атанасов – автор на „Моите учители. 70 интервюта“: 31 май, 17 часа. Поговорете с човека, който си е общувал със 70 съвременни мъдреци, постигнали трансформиращи истини.

Специалният Първи юни на КИБЕА

30% е празничната отстъпка за всички детски заглавия на КИБЕА.

Книга с автограф от Марин Трошанов и Петър Станимиров от 11 до 14 часа на щанд 334. Предпремиерна среща с робота Чапек Първи, двамата му бащи и книгата „Роботът Чапек на планетата с трите слънца“. Първата книга от забавна детска поредица за роботски приключения в далечни светове с чудати създания подкупва малки и големи с гърмяща смес от хумор и въображение в текст, илюстрация и комикс.

Колелото на късмета ще дарява книги по избор от детската колекция на КИБЕА.

Детски кът. Първа среща с малчугана Каю – новия герой на книжна поредица за най-малките. Познаваме го от популярния и у нас анимационен сериал. Децата ще оцветяват картинки – моменти от ежедневието на момченцето, което преодолява първите си сериозни предизвикателства – новите храни в менюто, гърнето, миенето на зъбите и т.н.

Скъпи приятели и почитатели, очакваме ви на щанд 334 всеки ден от 10 до 20 часа, в неделя – до 18 часа.