С КИБЕА на варненската книжна Алея. Шатра 6

С КИБЕА на варненската книжна Алея. Шатра 6

От 2 до 11 август КИБЕА ще представи свои знакови и нови заглавия в юбилейното десето издание на Алеята на книгата във Варна.

В шатра 6. жители и гости на морската столица ще намерят най-търсените ни издания от поредиците „Познай себе си“, „Здраве“, „Знание“, „Художествена литература“ и всички останали. Оживление на кибейския щанд ще внесе най-доброто от бурно растящата ни детска серия: „Мортина и ваканцията на езерото „Мистерия“ (третата книга за приключенията на симпатичното момиченце зомби), „Чапек на планетата с трите слънца“ (първата книга от поредицата с роботски приключения), първите пет книги за малчугана Каю, които са незаменим помощник за овладяването на важни умения и навици при малките. Последните две оглавиха продажбите ни на Пролетния базар на книгата в София.

Сред акцентите на щанда ни е наскоро излязлата „Peace Food. Миротворна храна“ (от автора на бестселъра „Болестта като път“). Д-р Далке ще я представи лично във Варна на 31 август. (Повече информация за лекциите и практическите му семинари – тук). За любителите на самопознанието е току-що публикуваното на български заглавие „Трите въпроса“ (от автора на бестселъра „Четирите споразумения“). Специален жест към домакините е книгата на варненката д-р Радосвета Симеонова „Без кариес“, която ще излезе точно преди откриването на Алеята. Срещата с авторката е на 9.08.2019 от 18.30 часа в Арт салона на БНР-Варна. Д-р Симеонова ще бъде представена от „търсачката на здраве“ Мария Антова.

Най-голямото пътуващо книжно изложение ще се разположи на бул. „Сливница“, в ларгото между хотел „Черно море“ и импозантната сграда на Фестивалния и конгресен център. Работното време на Алеята е от 10 до 22 часа. Официалното откриване е на 2 август от 18 часа.

Очакваме ви в шатра 6.