ГАЛ САСОН с традиционна предколедна лекция за астрологичните тенденции през 2020

ГАЛ САСОН с традиционна предколедна лекция за астрологичните тенденции през 2020

АСТРОЛОГИЯ НА 2020 ГОДИНА: ИЗГРЕВЪТ НА НОВАТА ЕПОХА e темата, която Гал е избрал за традиционната си 90-минутна лекция през декември. Астрологът кабалист ще синтезира най-важното от книгата си Астрологична прогноза за 2020 година. Скок на вярата: раждането на нов свят и ще ни обясни защо идните 12 месеца са уникални, какво да очакваме и как да направим най-доброто за себе си, хората и света край нас.

Защо от десетилетия астролозите очакват 2020 със смесени чувства – колкото нетърпение, толкова и  боязън? Какво да очакваме от година, в която китайският Метален плъх ще съжителства с числата  4 и 22, които според нумерологията вещаят както скръб, така и навлизане в тайнството на живота? Как да тълкуваме факта, че ни предстоят 6 затъмнения вместо обичайните 4 и че едно от тях съвпада с лятното слънцестоене, а друго – с рождения ден на най-голямата световна сила? Какво вещаят многобройните съвпади догодина: „върховният съвпад“ на Юпитер и Сатурн по време на зимното слънцестоене или тройният: на Плутон и Сатурн, на Сатурн и Юпитер и на Плутон и Юпитер? И най-важното – какво е необходимо да направим в периода на рядката конюнкция между Сатурн (Господаря на кармата) и Плутон (Господаря на смъртта)? Какво ни обещава едновременното ретроградно движение на три важни планети: Меркурий, Венера и Марс?

Това е само част от синхроничностите, които Гал ще разгледа в своя изчерпателен пътеводител за астрологичните аспекти догодина. Той ще ни даде важни инструменти, с които да формулираме съкровените си желания, включително новогодишните, и да разберем кога можем да ги изпълним.

За тази цел е добре да се съобразим със следните дати и периоди:

  • на ретрограден Меркурий,
  • на пълнолуние и новолуние, тоест как да работим с магията на лунните цикли,
  • благоприятни и криещи предизвикателства,
  • на затъмнения и други важни явления,
  • на специфични астрологични аспекти и въздействието им върху нас.

Гал за предстоящата лекция: Научете как да използвате синхроничностите в живота си, за да управлявате своята съдба. Ако планирате за догодина нещо ново – значима стъпка, промяна или друго сериозно начинание, изчакайте фаталния петък на 13 декември, за да вземете информирано решение какво, кога и как.

Астрология на 2020 година: Изгревът на новата епоха (лекция)
13 декември (петък)
18:30–20:00 часа
Аулата на Международното висше бизнес училище
(в близост до „Парадайс център“ и метростанция „Витоша“)
София, ул. „Винсент ван Гог“ 7
Цена: 20,00 лв.

Информация и билети
Фирмена книжарница КИБЕА
София, ул. „Хан Крум“ 15
тел.: 02 988 01 93; e-mail: seminars@kibea.net

Откъси от книгата Астрологична прогноза за 2020 година. Скок на вярата: раждането на нов свят – тук 
Към семинара Астрология и кабала: Как да използваме Дървото на живота, за да постигнем целите си през 2020 година – тук