–40% от КИБЕА с любов. Отново книгодаряваме през февруари

–40% от КИБЕА с любов. Отново книгодаряваме през февруари

Кампанията Дари книга, подари любов за трети път в книжарница КИБЕА

Скъпи приятели и почитатели,

Задава се горещ февруари. Ето и кибейския принос за повишаването на градуса покрай патронния празник на тандема Валентин – Зарезан. За всеобща радост, вече – и на книгодаряването.

Само на 14 февруари можете да вземете всички наши заглавия с 40% отстъпка. Предложението важи единствено за Фирмена книжарница КИБЕА (без онлайн поръчки и намалени заглавия).  

Трета поредна година ви каним да се включите и в международната кампания за книгодаряване Book Giving Day. Споделете страстта си към четенето с хора, които не могат да си позволят книга. Изберете заглавие, купете го и го „забравете“ в нашата книжарница. КИБЕА ще добави своята лепта към книгите, оставени от вас на „Хан Крум“ 15, и ще направим общо дарение. Както подчертава любимият ни астролог и кабалист Гал Сасон в прогнозата си за 2020, тя е чудесна за благотворителност.

Тази година инициативата Дари книга, подари любов се провежда в книжарница КИБЕА през целия февруари. Традиционно целта на международната кампания е да сложим възможно най-много книги във възможно най-много детски ръце (тук). Затова всяко дете, което през февруари прекрачи прага на „Хан Крум“ 15, ще си тръгне с подарък.

КИБЕА е първото българско издателство, което работи за активното популяризиране на международната благотворителна инициатива Book Giving Day / Ден на книгодаряването у нас. Тази година наш сподвижник и медиен партньор на кампанията Дари книга, подари любов е АЗ ЧЕТА – най-голямата българска онлайн медия за книги и четене.

Снимките долу са от награждаването на ученици в Шумен и София с книги, дарени от КИБЕА на Ablementor в кампанията Дари книга, подари любов – 2019.

Полезни връзки: сайтът на Book Giving Day'20 – тук; сайтът на АЗ ЧЕТА - тук