23 април: Световен ден на книгата. Дарове от КИБЕА за приятели

Споделяме с благодарност светли текстове в светлите дни

23 април: Световен ден на книгата. Дарове от КИБЕА за приятели

На 23 април се чества Световният ден на книгата и авторското право. Празникът е чудесен повод да кажем Благодаря! на нашите приятели, които ни подкрепиха в инициативата на АБК „Купи 1 книга“. Признателни сме и на всички вас, лоялни почитатели и ценители на по-добрата книга за тялото, за ума, за душата и духа.

Два дара сме подготвили за 23 април – деня, в който Луната е особено благосклонна към новите начинания (справка Гал Сасон). Свързва ги идеята, че щастието и свободата са на една ръка разстояние и не са само за избрани.

Към всяка поръчка, направена на 23 април, КИБЕА ще добави книгата „Магически истории“. Вдъхновяващата колекция от притчи, истински събития и кратки студии на тема „хармонията между тялото и душата“ ни напомня да не си слагаме вътрешни ограничения (външните в момента са ни предостатъчно). Всеки от нас притежава способности, които само чакат да се проявят. Може би тъкмо сега – в периода на изолация, тези истории ще ни свържат по магически начин.

Магически истории

Кампания „Изтегли безплатно своята „Покана за свобода“ (21–30 април 2020). Изящното малко бижу на Учителя Муджи съдържа лаконични, ясни, директни и единствени по рода си насоки как да изживяваме висшето Аз като своя истинска същност. Поканата има силата да разкрива Истината пряко. Това твърдение може да изненада плахите, да подразни подозрителните, скептичните или рационалните хора, за които пробуждането е дар за т.нар. духовен човек (или още по-лошо – за избрани езотерици), среща се рядко, постига се трудно и изисква невъобразими усилия. Чудесен повод и период да приемем Поканата и да изпитаме силата й.

Отскоро „Покана за свобода“ ви очаква в нашата онлайн книжарница. За традиционалистите, които ценят книгата от плът и кръв, за тези, които искат да подарят Покана или просто искат да я имат в джоба си – ето я!

Покана за свобода - корица

От ИК КИБЕА: Кампанията „Изтегли безплатно своята Покана за свобода“ по повод Световния ден на книгата и авторското право се провежда с изричното съгласие на Mooji Media Publications UK – собственик на правата върху книгата, и е легитимна единствено в рамките на десет дни (21–30 април 2020). Въпреки че предоставяме възможност за свободно сваляне на текста, нерегламентираното му разпространение е наказуемо по силата на Закона за авторското право и сродните му права.