ПОКАНА за уебинар с Гал Сасон. ВЗАИМООТНОШЕНИЯ И ВРЪЗКИ: ИЗГРАЖДАНЕ И ИЗГЛАЖДАНЕ

Отношенията и комуникацията навлизат в сложен астрологичен период

ПОКАНА за уебинар с Гал Сасон. ВЗАИМООТНОШЕНИЯ И ВРЪЗКИ: ИЗГРАЖДАНЕ И ИЗГЛАЖДАНЕ

След първия успешен уебинар с любимеца ни Гал Сасон се задава втори. С темата му отбелязваме завръщането към ключовите човешки проблеми в периоди на нормалност.

На 19 юни от 19 часа и отново в Zoom ще се състои следващият виртуален семинар с астролога кабалист и познавач на древни мистични традиции и техники. Фокусът е върху взаимоотношенията и връзките – вечна и особено невралгична тема, със или без социална изолация. Астрологично моментът е точно подбран, защото ни предстои най-заплетеният за 2020 „енергиен възел“: планетата на любовта Венера е ретроградна, комуникацията е наситена заради Близнаци и особена заради Меркурий, който също тръгва назад; задава се и слънчево затъмнение навръх равноденствието, а и още критични съвпадения…

Съдържание
Гал Сасон ще сподели познание, мъдрост и техники от различни мистични традиции, които ще ни помогнат да привлечем в своя живот правилните хора и да хармонизираме връзката си. Ще се разгледат въпросите: Какво представляват сродните души и как да познаем дали партньорът ни е такъв? Как можем да идентифицираме и да хармонизираме мъжката и женската енергия в себе си? Какво означава „астрологична съвместимост“ и кои зодии си подхождат в личен план? Защо процесите се ускоряват през юни–2020?

Уебинарът включва упражнение за партньори (или ако нямаме такъв – за привличането на правилния човек) и медитация. Те ще ни помогнат да вникнем в проблеми, свързани с взаимоотношенията, и да работим над решаването им.

За кого е подходящ уебинарът
За всеки, който изпитва затруднения да намери или да поддържа хармонични взаимоотношения и се сблъсква с въпросите: Защо даваме мило и драго, за да открием „своя човек“, а когато това стане, ни е трудно да поддържаме стабилна връзка? Защо взаимоотношенията ни носят и върховна радост, и горчиво разочарование? Как така хем ни помагат да израснем, хем могат да спрат развитието ни? Защо са пълни с любов и омраза, привличане и отблъскване? И накрая, защо ни е толкова трудно да поддържаме връзка?

Гал Сасон за уебинара Взаимоотношения и връзки: Изграждане и изглаждане

Цел на уебинара
Да усвоим оригинални и забавни техники, с чиято помощ да разпознаем и да уравновесим своите мъжки и женски страни, а оттам – да привлечем точния за нас човек и да подобрим взаимоотношенията си.

Провеждане на уебинара
19 юни (петък), 19 часа, Zoom. Продължителност: 90 минути. Осигурен е превод. Предвидено е време за въпроси, които ще се приемат само в писмен вид.

Цена: 10 евро. Плащането се извършва през PayPal, регистрация не е необходима.

Регистриране
Необходима е регистрация в Zoom, която се извършва в хода на записването за уебинара.

Имаме среща с Гал през юни – един от най-напрегнатите астрологично месеци на 2020.
Заповядайте!

РЕГИСТРИРАНЕ ЗА УЕБИНАРА

Гал за предстоящия уебинар - видео
Към книгата Астрологична прогноза за 2020: Скок на вярата
Към първия уебинар на Гал Астрология и коронависус: Символика, послания, уроци