Август – месец на Луиз Хей в КИБЕА

Специални условия за лековитите книги на един специален автор

Август – месец на Луиз Хей в КИБЕА

От 1 до 31 август КИБЕА отдава почит на любимата си авторка Луиз Хей – знакова фигура в областта на психологическата самопомощ. Част от впечатляващото й наследство са над 30 книги по психосоматика, повечето бестселъри, в които е разтълкувана метафизичната верига нагласи/убеждения – болести – самоизцеление.

Две са специалните ни предложения в Месеца на Луиз Хей:

–30% при поръчки от kibea.net. Важи за всички налични заглавия на Л. Хей от каталога на КИБЕА: Излекувай живота си (със и без DVD), Излекувай тялото си, Силата е в теб, Довери се на живота, Излекувай ума си, Всичко е наред.

Предложението е в сила за периода 1 – 31 август 2020.

Ексклузивно: 10 комплекта от 4 заглавия за 5 дни в книжарница КИБЕА. За ценители е предназначен комплектът от ключови книги на Л. Хей, част от които с антикварна стойност. В специален футляр само във фирмената ни книжарница на „Хан Крум“ 15 само в периода 3 –7 август и само за 25 лв. ще можете да вземете заглавията: Излекувай живота си, Силата е в теб, Медитации за изцеление на живота, Живот! По пътя на изцелението. Към тях подаряваме DVD с филма Излекувай живота си.

Луиз Хей ни напусна на 30 август 2017 година.

Още от Новини