Топ продажби на книжната Алея в София

Какво търсихте най-много на софийската Алея–2020 в годината на Ковид-19

Топ продажби на книжната Алея в София

Здравето и личностното развитие са топ темите, които привлякоха най-много читатели на току-що приключилата Алея на книгата в София. По наши наблюдения расте интересът към духовното познание, в т.ч. древните мистични традиции: тълкуването на Талмуд, кабала, мъдростта на толтеките, изкуството на медитацията и т.н. Всички тези области са широко представени в каталога на КИБЕА.

Ето най-продаваните на Алеята заглавия, излезли през последните пет години:

Класация Нови

Ето и най-търсените книги от златната класика на КИБЕА:

Стари книги - топ продажби

Имаше и изненади в годината на Ковид-19, за щастие – приятни. Част от тях се падат на детските книги. Тетралогията Пръстенът на нибелунга вече има своя аудитория, която оцени по достойнство качествата на албумното издание за историята на омагьосаното злато, преразказана и илюстрирана за възрастовата група 10+. Магията на 3D и 2D действа – т.нар. добавена реалност (augmented reality) раздвижи сериозно и интереса на децата към четенето.

Нибелунги

Традиционно КИБЕА ще участва и на Алеята на книгата в Пловдив (28 септември – 4 октомври). На щанда ни под тепетата ще намерите всички най-търсени на софийската Алея заглавия при същите условия (–20%). Подробности за местоположението ни и за всичките ни предложения към пловдивчани – в следващите новини.

Благодарим на читателите и журналистите, които отбелязаха и ни подкрепиха за решението да намалим всички корични цени веднага след въвеждането на 9%-ната ставка по ДДС.