ГАЛ САСОН с покана за среща на 16 декември: Започва преходът от мрака към светлината

Безплатeн уебинар на Космическия навигатор за основните тенденции през 2021 година. „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“ вече е на пазара

ГАЛ САСОН с покана за среща на 16 декември: Започва преходът от мрака към светлината

(обновена)

На 16 декември от 19.30 часа Гал Сасон и КИБЕА ви каним на дългоочаквана среща. Тя ще се състои малко преди Великия съвпад на Сатурн и Юпитер в деня на зимното слънцестоене (21 декември). Две седмици по-късно ще изпратим „страховитата“ 2020, както я нарече Космическият навигатор дълго преди началото й, когато предвиди опасността от появата на вирус и рецесия. Какво ни очаква идните 12 месеца? Подробната информация е в книгата на Гал „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“ (Най-нетърпеливите ще могат да я вземат още на 11 и 12 декември (петък и събота) от книжарница КИБЕА на „Хан Крум“ 15 или да я поръчат на www.kibea.net). На 16 декември авторът ще се спре на следните моменти:

Каква година се задава? Защо сме на прага на нова епоха и с какво „раздвижване“ е свързан преходът? Великият съвпад на Юпитер и Сатурн на 21 декември т.г., 11 февруари 2021 и Епохата на Водолея. Ретроградните движения на Меркурий, слънчевите и лунните затъмнения, Волът от китайската астрология и 5-ицата от нумерологията: какъв е техният смисъл и как ще ни повлияят? И не на последно място, постепенно излизаме от мрака и правим крачка към светлината: причини за оптимизма.

РЕГИСТРИРАНЕ

Уебинарът е първият от поредица виртуални срещи с Гал, посветени на ключови събития от астрологичната 2021. Вторият уебинар ще бъде с фокус върху 11–12 февруари 2021, когато Водолеят ще бъде домакин на Голямата среща на Седемте: Слънцето, Луната, Юпитер, Сатурн, Венера, Марс и Атина Палада (Минерва). Гал посвещава цяла глава на важната дата в книгата си „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“.
Уебинарът завършва с водена медитация.

Гал за срещата на 16 декември – видео

Уебинар с Гал Сасон: Започва преходът от мрака към светлината
Поредица „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“

Дата: 16 декември 2020
Начало: 19:30 часа
Продължителност: 1 ½ часа. Предвиден е превод.
Вход свободен. Уебинарът е безплатен – подарък от Гал Сасон за българските му почитатели в навечерието на Епохата на Водолея.
Изисква се предварителна регистрация.

РЕГИСТРИРАНЕ

В предстоящия електронен бюлетин ще публикуваме откъси от книгата. Ако още не сте абонирани, можете да го направите тук.

Откъси от „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“

Дългоочакваната книга на Гал Сасон „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“ излезе. Можете да я вземете с –35% от Фирмена книжарница КИБЕА (Хан Крум15) или онлайн при същите условия.

Още за нашите специални празнични условия