Уебинар с Гал Сасон. „Епохата на Водолея: Голямото откриване на 11 февруари“

Поредица „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“

Уебинар с Гал Сасон. „Епохата на Водолея: Голямото откриване на 11 февруари“

(Новината е обновена.)

Специалният виртуален семинар на Космическия навигатор ще се състои навръх специалния 11 февруари 2021, когато за пръв път от векове Водолеят ще събере в знака си седем небесни тела. В 19.30 часа започва новолунният уебинар, на който Гал ще ни насочи как да се свържем с Епохата на Водолея и ще разберем защо астролозите трепетно очакват настъпването й от хилядолетия. Основната причина: Великият съвпад в края на 2020 отваря портите към  Епохата на Водолея. Истински обаче ще пристъпим „от другата страна“, твърди Гал в книгата си „Астрологична прогноза за 2021“, с новолунието във Водолей в нощта на 11 срещу 12 февруари 2021.

Акцентите на уебинара: Какво означава Епохата на Водолея? Защо смятаме, че през 2021 година се отваря порталът към звездите? Как да работим с енергиите на Сатурн и Юпитер във Водолей? Как да разберем къде се намира Водолей в собствената ни астрологична карта? 
Предвидена е и медитация с астрологична насоченост, която ще ни помогне да осъществим новогодишното си решение. Ще поговорим също за фън шуй и Китайската Нова година.

РЕГИСТРИРАНЕ

Уебинарът е вторият от поредицата виртуални срещи с Гал, посветени на ключови събития от астрологичната 2021. Първата стъпка от подготовката за 2021 беше виртуалният семинар „Започва преходът от мрака към светлината“ от 16 декември 2020 (видео). Интересът към него счупи всички рекорди, регистрирането продължи дълго след началото му.

Провеждане на уебинара „Епохата на Водолея: Голямото откриване на 11 февруари“

11 февруари 2021 от 19.30 часа в Zoom. Продължителност: 90 минути. Осигурен е превод. Предвидено е време за въпроси, които ще се приемат само в писмен вид.

Цена: 25 евро или 48,90 лв.

Регистрацията е валидна след внасяне на таксата от 48,90 лв. Можете да заплатите по следните начини:

  • В нашата книжарница на ул. „Хан Крум“ 15. Основание за плащане: потребителското име, с което сте се регистрирали за уебинара (задължително условие);
  • Чрез пощенски паричен превод в офисите на Еконт. Основание за плащане: потребителското име, с което сте се регистрирали за уебинара (задължително условие);
  • Чрез банков превод.* IBAN: BG57UNCR76301000127511 УниКредит Булбанк пл. „Света Неделя“ 7, София 1000. За Кибеа ЕООД. Основание за внасяне: потребителското име, с което сте се регистрирали за уебинара (задължително условие);
  • Чрез PayPal. Потребителско име: office@kibea.net. Основание за внасяне: потребителското име, с което сте се регистрирали за уебинара (задължително условие). Временните технически проблеми с плащането чрез PayPal са отстранени, молим да ни извините за неудобството.

*Ако плащате през сметка, различна от левова, следва да причислите банкова такса от 7 евро (13,69 лв.).

Необходима е предварителна регистрация в Zoom, която се извършва в хода на записването за уебинара.

Имаме среща с Космическия навигатор в един от най-знаменателните астрологично дни, който ще се повтори след повече от две хилядолетия.

Заповядайте!

РЕГИСТРИРАМ СЕ

Към видеото от уебинара „Започва преходът от мрака към светлината“ (16 декември 2020)
Към книгата „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“
Към откъси от книгата